Reklama

Reklama

Your Honor

(seriál)
Trailer 2
USA, (2020–2023), 18 h 37 min (Minutáž: 50–63 min)

Tvůrci:

Peter Moffat

Hrají:

Bryan Cranston, Hope Davis, Michael Stuhlbarg, Lilli Kay, Isiah Whitlock Jr., Benjamin Flores Jr., Keith Machekanyanga, Jimi Stanton, Andrene Ward-Hammond (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Když mladistvý syn významného newyorského soudce nechtěně zabije v autě dalšího mladíka jedoucího na motorce, jeho otec naléhá, aby se dobrovolně předal policii. Ale vzápětí si to rozmyslí, protože zjistí, že obětí byl syn místního šéfa mafie, který otevřeně vyzývá k pomstě. Pokusy soudce zbavit se důkazů vedou k tragickým následkům pro dalšího teenagera. (webhomeless)

(více)

Hrají

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama