Reklama

Reklama

Your Honor

(seriál)
Trailer 1
USA, (2020–2023), 18 h 37 min (Minutáž: 50–63 min)

Tvůrci:

Peter Moffat

Hrají:

Bryan Cranston, Hope Davis, Michael Stuhlbarg, Lilli Kay, Isiah Whitlock Jr., Benjamin Flores Jr., Keith Machekanyanga, Jimi Stanton, Andrene Ward-Hammond (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Když mladistvý syn významného newyorského soudce nechtěně zabije v autě dalšího mladíka jedoucího na motorce, jeho otec naléhá, aby se dobrovolně předal policii. Ale vzápětí si to rozmyslí, protože zjistí, že obětí byl syn místního šéfa mafie, který otevřeně vyzývá k pomstě. Pokusy soudce zbavit se důkazů vedou k tragickým následkům pro dalšího teenagera. (webhomeless)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (36)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Úžasný Bryan Cranston je zpět a opět jako někdo, kdo ne zrovna respektuje zákon. Tentokrát jde o soudce Michaela, jehož syn Adam způsobí autonehodu a tím tak zaviní smrt syna nejnebezpečnější mafiánské rodiny ve městě. Michael se zde nachází opravdu v zapeklité situaci a nemá na výběr. Synovu budoucnost a hrozící odsouzení se rozhodne nenechat náhodě, celou situaci vezme do vlastních rukou a snaží se ji za pomoci znalosti zákonů a všech dostupných prostředků vyřešit a pokud možno 'zamést pod koberec'. Jednotlivé scény jsou pomaleji gradované, ale zato poté přinášejí zvraty v ději, které jsou neočekávané a hlavní postavy se s nimi musí nějak vypořádat. Přitom také vidíme řadu slabin ve státním aparátu, který nás má chránit. Your Honor je podle mého názoru seriál, který rozhodně nějaké ty trhliny má, ale nadruhou stranu má i skutečný potenciál na to být velice hutným dramatem, které si nebere servítky a které své diváky zarazí do křesla. - "To an honorable man." ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriálový počin dekády to zatím ještě není (uvidíme, jestli přijdou další řady a kam nás případně dovedou), ale přesto má Your Honor s fenomenálním Breaking Bad hned několik styčných ploch - skvělého ba mimořádného herce Bryana Cranstona v hlavní roli, stejně jako zásadní celkovou proměnu charakteru hlavního hrdiny a přerod jeho morálních zásad i hodnotového rámce. Úplné finále první řady je sice pokusem scenáristů o ohlas a navození až jakési antické tragédie a trochu ruší předešlé civilní a víceméně uvěřitelné vyznění, ale i přesto - tohle se vyplatí vidět... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sympatické krimi/soudní drama s výborným Bryanem Cranstonem (Breaking Bad), které sice není až tak přesvědčivě úderné, šokující či zvratovité, ale zato si drží fajn tempo a slušný příběh. Ocenil bych, kdyby bylo více napětí, možná i akce a více soudních důkazů, líčení, zvratů a právnických přestřelek, ale i tak jsem s výsledkem spokojen - příběh budovaný 7 dílů v posledních třech hezky vygraduje v uspokojivé zakončení, a i když je možná trochu zkratkovité, šikovně ukazuje na proměnu spravedlnosti v anarchii a koloběh karmy. Na prdel jsem si vyloženě nesedl, ale patří to určitě k lepší tvorbě, takže jen do toho. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LÁSKA OTCE K JEHO DĚTEM JE BEZPODMÍNEČNÁ…“ ///    Scéna zabití z „úvodu“ ve mně zanechala fakt silnej dojem. Pak už to jde celkem rychle a brzo tady nejsou žádný tajemství. Všechno se zdá bejt tak jasný…. ale v tom je to kouzlo! Prostě víte a sledujete ten propletenec, do kterýho se postavy zamotávaj. Propletenec plnej lží a pocitu viny. Podezírám autory, že něco takovýho prožili! Škoda, že se tady (asi) nedá nikomu fandit… O rodičích a dětech. O rodičích, co bojují za svý děti i když tím zaprodají svoji duši. Závěr je zase nečekanej a hlavně…   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jakej je to pocit, když se kvůli mně rozpoutá válka. 2.) Potřebuju rychlokurz v zahlazování stop.  /// Thx za titule „saurix“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  *** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri mafii sa len ťažko dajú očakávať happy endy. Skvelý Cranstona  veľmi dobré prvé dve časti. Zvyšok sa tak nejak zasekol. Skôr by som to natočil ako dvojhodinový film, ako to predlžovať na 10 hodinový seriál. Má to svoje zvraty a frenetické náhody, ale často uviazne aj v nudných pasážach. Z herečiek ma prekvapila hlavne Carmen Ejogo. Nielen výkonom, ale že tohto roku mala 48, to by som fakt nepovedal. ()

Galerie (315)

Zajímavosti (1)

  • Ve 28. minutě Adam (Hunter Doohan) tancuje na skladbu „Love Will Tear Us Apart“ od britské kapely Joy Division z roku 1980. (Trajektt)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama