Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Merwyn uzavře pochybné spojenectví, aby mohla naplnit úmysly, které má s elfy. V Xin’trei se rozpoutá bitva. Éile najde správná slova a Fjallovi se věci vymknou z rukou. (Netflix)

Recenze (11)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je ostuda seriálového Zaklínače a za toto by měl Netflix okamžitě odevzdat práva. Nedalo se na to dívat, scénář psal úplně nějaký blázen. Seriálu jsem nevěřil absolutně nic (vztahy, zápletku, motivaci apod.) a vlastně nejlepší na tom byla ta závěrečná Marigoldova píseň. Za to také dávám dvě hvězdy. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, tak ten konec mi teda moc nesednul. A to ně to celé bavilo. Ale, jak se říká... Přestože "kapela" nebyla z nejpočetnějších. . . . harmonikář i dirigent zjevně dělali co mohli. Škoda 40% 2* ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Tvé lůno nechť zčerná”… jak rasistické. Ale v tomto světě tabulek zajisté možné. Od pasu dolů čokoláda, od pasu nahoru běloba. Asi tak po pěti minutách přišel LOL facan díky castingu (prostě maskování ve zbroji dokonalé). O pár minut později se začalo krákorat… Žluté oči také nebudí nějakou extra pozornost. Ty všechny idiocie nahuštěné do několika málo minut děje jsou doslova nekoukatelné. A to byla teprve 1/4 pryč. Dokonce i nejočekávanější souboj je natočen tak debilně, že jsem se i při tom nudil! Ale plamenné debaty si vychutnal scénář bez přerušení. Pozn.: nožem do břicha to už dnes taky není co bývalo… ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Držte si kozy, protože nezapamatovatelná dvojka čarodějů nám neuklohnila klasického zaklínače, ale spíše Hulka mixnutého s Frankesteinovým monstrem, kterým krom bestií metajících blesky z křídel rozbíjí hlavy i svým spolubojovníkům (těm to ale nic moc neudělá) a roztrhá Dylana Morana, kterého jsem si všiml až v tomto díle, a přínos a existence jeho postavy v sérii je mi záhadou. Vyvrcholení skrze souboje s postavami je opět spíše úsměvné, hlavně tím, jak špatné je. Z Eredina se z nějakého důvodu (nevysvětleno) stane vůdce Divokého honu. Né, existence této série finále už neospravedlnilo. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že tenhle díl byl klišoidní rychloprůlet, ale proč ne? Já fakt nepotřebuju furt překvapovat něčím novým - a už vůbec ne něčím fakt hodně hodně špatným - ale spíš oceňuji jistou originalitu zapojení a propojení těch klišé scén a hlavně dodržení SMYSLUPLNOSTI. A pokrevní pouto skončilo právě smysluplně. Jediné, co zůstává nejasné, je zapojení Marigolda - ale na druhou stranu to není nijak podstatné pro příběh, který zde skončil. Jasně… bylo to poměrně jednoduché, dobro zvítězilo nad zlem sice nějak moc rychle, ale ať už pomalu s námahou nebo bez - dávalo to smysl. A za to neuvěřitelně tvůrcům děkuju! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě je v závěrečných titulcích k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama