Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Houslový virtuos a dirigent Sergio Masini (Ugo Tognazzi) pobíhá roztěkaně chodbou a zaplavuje personál porodnice asi tak triliónem otázek: „Bude to dítě v pořádku? Probíhá vše, jak má? Víte, je to prvorodička,“ opakuje pořád dokola a nervózně při tom přešlapuje: „Mariso, už si proboha pospěš, moc ti to trvá.“ On má dnes přeci tolik práce...

Nejprve musí rychle odvézt svou ženu Giuliu (Renée Longarini) a dvě malé dcerky na nádraží na výlet k moři. Cestou z perónu se stihne pozdravit se svým nejstarším synem Riccardem (Marco Della Giovanna) a zavolat Adele (Maria Grazia Carmassi), se kterou má pro změnu dva kluky jako buky. Ano, všechny je miluje a brzy už s nimi bude.... Teď ale honem do porodnice, Marisa (Stefania Sandrelli) co nevidět porodí. Tohle je na jednoho chlapa snad už příliš! (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Italská obdoba Sukničkáře a Záletníka. Ugo Tognazzi je stejně kouzelný jako Jean Rochefort, svým nevázaným přístupem k ženám potřebujícím utěšit si zadělal na pořádný malér. Sice tvůrcům nevěřím, že kdyby měl kromě výmluv u jedné rodiny (a toho času pobývání u 2. či 3. ženy) ještě občas i pracovat, nezvládl by to ani způsobem ve filmu popsaným, ale o to tady nejde. Nádherná hudba provázející celý film, včetně krásných svatebních tónů, solidní dabing z Novy 1995 s výborným Rudou Jelínkem (jenž je Ugovi hodně podobný) ()

danecek24

všechny recenze uživatele

25. Zlatý Glóbus za rok 1967 - nominace (2) - Nejlepší herec (komedie / muzikál) - Ugo Tognazzi, Nejlepší cizojazyčný film - Francie / Itálie ()

Reklama

Reklama