Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danniona Brinkleyho, kriminálníka, který se nedokáže zařadit do společnosti, jednoho dne nečekaně zasáhne blesk. Mladý muž se dostane do klinické smrti, ale po osmadvaceti minutách se stane něco neuvěřitelného. Dannion opět nabude vědomí a vrátí se zpět do života. Zároveň si také uvědomí, že právě prožil něco fascinujícího. Navštívil Temný tunel, Křišťálové město a Chrám vědomostí, kde mu andělé prozradili šance lidstva v budoucnosti, stal se svědkem vlastní smrti a zažil další neskutečné věci Zdá se, že všechny tyto události Danniona velmi změnily. O zázraku chce informovat celý svět, ale zatím si s ním sám neví rady. Za pár dní se seznámí s doktorem Raymondem Moodym, specialistou na paranormální jevy, jenž mu spoustu pro něj dosud nepochopitelných věcí objasní. Během konzultací pak Dannion zjistí, že přežitím vlastní smrti získal dar pomáhat umírajícím. Tak vlastně dostal i druhou šanci v životě. Jak nově nabyté moudrosti a schopnosti jasnovidectví využije? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky jednoduchy Hallmarkovsky film o chlapikovi, ktory bol zmrd ale po par minutach v klinickej smrti sa vrati spät na zem a zacne sa spravat slnieckovsky. Ale v dedine, kde ho ma kazdy za parchanta to ma tazke. A okrem toho este rozobera, co behom smrti v nebi zazil a zistuje, ze ziskal zvlastne schopnosti. Tema sice pre mna nie je dvakrat zaujimava, ale tesim som sa na Robertsa v kvalitnej ulohe. Sice sa snazi, ale typovo sa sem vôbec nehodi. Este ten parchant zo zaciatku mu ide dokonale ale naivku som mu neveril ani na sekundu. 5/10. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Tak jsem přemýšlela, proč si na tuhle roli vybrali úplně béčkovýho ER, ale pak mě napadlo, že je to právě proto. A sice :-) ... aby bylo zcela zřejmý, že i takovej hňup (a že ho ER snad ani nemusel hrát), může zažít něco "zvláštního", co změní život od základu jemu i jeho okolí; a to okolí na něco podobnýho samosebou vůbec nebude připravený, natož zvědavý. V tom měla asi bejt naděje pro další hňupy. Ti ale na takový věci zase nevěří (takže teď dost popírám tu svou tezi). No nic... Jako film se mi to nelíbilo, ale zase úplně pomlouvat to taky nechci. Myslím, že to mohl být pěkný film, kdyby ho natočil někdo jinej a s jinýma hercema (bezezbytku). ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Je to film podle skutečné události , který je poučením pro nás všechny , kreří tápeme , hledáme , nechápeme , nevíme a někdy snad i trochu nalézáme . Je to velmi dobře natočeno a otázka odkud jsme a kam směřujeme má zde částečnou odpověd . Pro mne je to jeden ze zásadních filmů . Takže pro mne výjmečný film . nechápu jak může někdo napsat , že je to odpad . ()

Reklama

Reklama