Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

V podstatě neškodný seagalovský akční béčko, kde gangstery místo Giny Carano nebo Rondy Rousey mlátí holka, co vypadá jako třináctiletej fakan a sestřih má jako kluk z plakátu. Nicméně natočený je to kompetentně, hlavní hrdinka není vyloženě otravná a na jedno podívání je to ok. V rámci akčních béček je tohle koukatelnej pohodovej průměr. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Besson by ten hotel odpálil RPGčkom bez mihnutia oka. Lacnota zo začiatku mi napovedala, že toto ma asi nedvihne zo sedadla. Až neskor som nejak spoznal nemluvíci vražedkyňu z Wicka, resp nepodarenu Batwoman. Príbeh neprekvapil. Pokial je niekde rekonštrukcia alebo zaznie veta že mám pre teba ľahkú prácu na opustenom mieste aby si sa zotavila, je jasne, že sa niečo posere. Ženochlap Ruža miestami popiera logiku svojím konaním, miestami sa zaujimavo pobije, niečo ako Statham, nit Boha jej zlomiť život. Reno len chodí alebo sedí, na niekoho kričí a prakticky nemá čo hrať. Bojovkky sú síce fajn, kamera nám ukáže všetko, Ružička dvíha nohu ako len vie, ale čo z toho, keď to ma tak desný úvod a záver a medzitým rodinkárske hluché miesta? Čakal som však väčší brak. 2 z 5 ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že ve filmu vidím spoustu nedostatků a nesmyslů. Třeba že padesátikilová hubená holka si pohazuje s udělanejma svaloušema. Nebo různé nedotaženosti a nelogičnosti v ději a v jednání postav. Prostě scénárista si svou práci ulehčoval a zjednodušoval jak to jenom šlo. Ale tyhle filmy přece nemaj bejt složitý a logický, že jo, u nich se v první řadě počítají jejich relaxační účinky. A já si nemůžu pomoct, ale ta klučičí buchta mi byla strašně sympatická, její roli jsem jí věřil minimálně na 90% a u filmu jsem se bezvadně odlehčeně bavil. Navíc sympatický nebo aspoň zajímavý a výrazný  jsou i všechny ostatní postavy, dokonce včetně těch dvou dětských. A na konci jsem se přistihnul, že se úplně těším na takovej ten klišoidní polopatickej epilog, ve kterým se teta Ali nastěhuje ke svýmu švárovi a dělá s ním mámu dětem svojí mrtvý ségry... Hergot asi už stárnu. A nebo holt i dřevorubci mají své dny. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Po Melu Gibsonovi a jeho fekální transplantaci je tady Jean Reno, který přišel obdivovat umění a nechat se zastřelit. Na rozdíl od Force of Nature je Vrátný daleko míň bizarní (žádná divoká kočka ve spíži), ale o to víc nudný. Ve výsledku je ale obojí stejná sračka a příště bych u takového filmu prosil možnost nechat se zabít jako první. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z Ruby Rose se začíná stávat taková ,,Dolph, Jean-Claude, Steven, Bruce,, v sukni, a to nejen díky tomu, že ve svých filmech zlikviduje každého na počkání, ale především kvůli tomu, že se čím dál víc začíná objevovat v těch nejlacinějších akčních béčkách, díky kterým buď velmi brzy upadne zcela v zapomnění, nebo v lepším případě se v takových sračkách bude pachtit ještě spousty dalších let, ovšem ven se z toho dna už vyhrabe jen velmi těžko, v jejím případě o to hůř, že navíc není ani příliš výraznou, sympatickou, natož pak herecky nadanou představitelkou akčních postav. Já osobně si tedy myslím, že dojde spíš k první verzi, tudíž že už si jí ve filmech moc dlouho neužijeme, ale kdo ví, třeba překvapí, každopádně faktem zůstává, že právě Vrátná je ukázkovým příkladem filmu, ze kterého příliš diváku nadšeno nebude. Klišé postavy, klišé zápletka, klišé akce, o pointě radši ani nemluvě. Je to zkrátka tak, ti hodní tu jsou hodní až moc, ti zlí zas zlí až je to směšný, žádná z figurek nepřekvapí, všichni se chovají předvídatelně a nudně, a to včetně záporáků, což už je co říct. Pro zápletku platí to samé, předvídatelná, nenápaditá, nezáživná, v závěru hloupá a nudná. No a akce je jednak spíš méně, ale především je přizpůsobena ženské hrdince, která navíc podle mě to bojové umění ani příliš neovládá, i když mě by na držku asi tedy dala, každopádně na mě zde ta akce působí strašně krkolomně, pomalu, choreograficky naivně, zkrátka jedním slovem sakra nepřesvědčivě, nehledě na to, že není ani moc násilná, což mě pak především vzhledem k jménu pana režiséra též nemile překvapilo a hlavně nepotěšilo. No a jelikož zde nemám v podstatě cokoliv zmínit jako pozitivní prvek, musím ve výsledku jen konstatovat, že se jedná o podprůměrné laciné akční béčko, které není rozhodně potřeba vidět. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)
  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)

Reklama

Reklama