Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzan Jeremy prichádza v doprovode nového priateľa do jednej z mestských nemocníc pre svoje zdravotné výsledky. Pôvodná formalita sa po krátkom čase mení na nočnú moru. Na jednom z poschodí začína vyčíňať šialený vrah, ktorý od detstva túži po jedinej veci: Suzaninom srdci! (*CARNIFEX*)

Recenze (33)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak to som teda nečakal, že sa z takého neznámeho a nenápadného kúsku vykľuje jeden z najlepších slasherov 80. rokov. Áno, logických kiksov je tu dostatok. Stačí len vymeniť výsledky vyšetrení a z mladej ženy sa okamžite stane umierajúca bytosť, a nikomu to nie je podozrivé. Alebo zmasakrujme polovicu nemocnice, lebo vieme, že nikto si to nevšimne, nikto nikomu nechýba... Ale čo, srať na to. Pretože krásna hlavná hrdinka, mrazivá atmosféra, temné nemocničné zákutia, slušné, početné, originálne a dostatočne krvavé vraždy, naháňačky a parádna desivá hudba v tých najnapínavejších pasážach sa mi postarali o dokonalý hororový zážitok! Treba mi k šťastiu viac? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost vysmívající se všem známějším kultům( Halloween) především skvělým bodycountem a slušným gore, o kterém si "zástupce" žánru může nechat jen zdát. Film láká pozornost také díky velmi atraktivní hlavní hrdince, se kterou jsem velmi empatizoval vzhledem k její nepříjemné situaci v nemocnici. 75% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela slušná vybíjená z nemocničního prostředí, jehož osazenstvo začne vraždit pomatený doktor. Má to spád, atmosféru, sympatickou hrdinku, spoustu mrtvých, dokonce ani ta nahota nechybí. Navrch s hudbou, která silně připomíná Manfrediniho práci z kultovního Pátku třináctého. Jen tak pro zajímavost: film produkoval Menahem Golan, který hlavně v osmdesátých letech zbohatnul na tehdejších trhácích typu Americký ninja, Rambo, Delta Force nebo Krvavý sport. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Bizarní noční můra, konzistentně balancující na hraně hororu a parodie. Těžko říct, jestli naschvál, ale já si to hodně užil a ruka mi cuká přihodit čtvrtou hvězdu. Mimochodem kameraman filmu je synem "toho" Josefa von Sternberga. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Suzan Jeremy prichádza v doprovode nového priateľa do jednej z mestských nemocníc po zdravotné výsledky. Pôvodná formalita sa po krátkom čase mení v nočnú moru. Na jednom z poschodí začína riadiť šialený vrah, ktorý od detstva túži po jedinej veci, Suzaninom srdci! Neviem či je toto jeden z najlepších slasherov 80´rokov, no viem, že sa píše rok 2014 a Ja neviem cestovať v čase, takže na mňa tento thriller, v tejto dobe, pôsobí ako vyblednutý kabát inšpektora Gadgeta. Já nechápem aké gore je tu ospevované. Pozerali ste snáď iný film? Či odber krvi sa už dnes berie ako násilná scénka? Ale aby som nebol len kritický. V závere sa skutočne objavia asi dve scény (úplne všedné, bežné), bohužiaľ, s "kečupom". Už len hranolky chýbali. Rozuzlenie v samom závere - zívačka. Identitu vraha divák pozná od úvodu. Musel by byť retardovaný, alebo slepý a hluchý aby nevedel o koho ide. Takže moment prekvapenia je taktiež v prdeli a tu si môžme taktiež pripísať mínusku. Ako diváka milujúceho žáner horor ma tento film nijak neznechutil, nevyvolal pocity strachu, ba čo i len minimálne zimomriavky, aby som mohol skonštatovať - tento snímok z doby "kamennej" potešil. Udeliť "Hospital Massacre" vyššie hodnotenie ako dve hviezdy, by bolo trúfalejšie ako zvárať bez helmy. Logiku postáv neradno komentovať, lebo to bol proste des - 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Uáááá, co po mně chceš?" ,,To, co jsem chtěl vždycky, tvoje SRDCE!" Zábavná vyvražďovačka z nemocnice s místy napínavou atmosférou. Sice jsem si pod slovem masakr představoval poněkud více mrtvol, ale i tak směrem ke konci postupně přibývaly. Oběť prchá, nůž se míhá, krev stříká a do toho zní mix z Psycha, Čelistí, Omen, Pátku 13., Suspirie a spousty dalších horrorů. Zaujalo mě, jak se v té době dalo hulit v nemocnice nejen na chodbě, ale i na pokoji... Gore je umírněné, na 80.léta více než krotké, ale zas tak to nevadí. Vadil mi přepálený konec, který se zvrhl v nehoráznou bžundu. Ne, o hlavní hrdinku jsem se opravdu nebál. Ba co víc, přistihl jsem se, že se nakonec těším, až bude naporcovaná... A mrzí mě, že vrah neodkrouhl nesympatické sestry, to byly fakt čúzy na odstřel... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Takový standardní slasher plný logických děr. Šílený maniak na sv. Valentýna vybíjí osazenstvo menší nemocnice pomocí všemožných lékařských nástrojů (např. chirurgická minicirkulárka nebo injekce). Maniak jde sice za jediným cílem, který neprozradím, páč bych spoileroval, ale to mu nebrání v tom, aby vyvraždil celou nemocnici. Ono onen cíl vrahova běsnění není zase tak překvapující a každému bude od začátku jasný ;-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nemocnice plná magorů kde i doktoři vypadají jako pacienti. A do toho vrah. Hospital Massacre je pro mě nudnej slasher. Sice je zde celkem vysoký bodycount ale co na plat když jsou vraždy mimo záběr. Navíc motiv vraha a kdo vraždí byl jasnej hned od začátku. Teď už bylo jen třeba vybrat si kterej z těch magorů z nemocnice to je. Což bylo taky celkem hned jasný. Čekal jsem od toho víc. Slabota. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela pohodový slasher z nemocničního prostředí, který má sice obrovskou kupu logických kopanců, ale to mi bylo pro tentokrát tak nějak jedno... Atmosféra je díky nemocničnímu prostředí výborná, hudba taktéž, hlavní hrdinka sympatická, body count dostatečně vysoký... Je fakt, že většina vražd se odehrává mimo záběr a vrah s převlečen za doktora s rouškou přes obličej mě ničím nezaujal, ale co už, celkově jsem spokojený byl... A to se počítá... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zábavný film od člověka který momentálně produkuje řadu béček a je spolumajitelem Nu Image. Dříve začínal na tomhle slasheru který se vyrovná i flákům typu Pátek 13. Pošahanej magor co vraždí v nemocnici není vůbec nic originálního ale tenhle film je zatraceně zábavnej a bodycount ač už není vyloženě krvavej tak je aspoň vysokej. Navíc se film nebojí zavraždit dítě za což jsou malé body. Je to dobrý slasher který sice sem tam zakopne a to díky konci ale jinak parádní záležitost. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Falošné ľakačky tu spočiatku prevládajú nad reálnymi a všetky postavy sa tvária podozrivo, aj keď zo skúseností vieme, že vrah nemôže byť každý. :) Tieto veci pôsobia značne účelovo a úsmevne, ale keď po pomalšom rozbehu nastane v nemocnici niečo ako sprisahanie proti zdravému rozumu hlavnej hrdinky, psycho-slasherová zábava sa môže začať. Škoda len slabšieho vyvrcholenia. Inak je to horor z rovnakého roku a prostredia ako Halloween II. V porovnaní s ním je menej seriózny, no bizarnejší - a to aj napriek absencii nadprirodzeného/nesmrteľného zabijaka - čo rozhodne pokladám za plus. Videné v rámci Season Challenge Tour (Halloweenský špeciál). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemocniční slasher, kde jsou všichni nějakým způsobem divní. Jak personál, tak pacienti. Nesedlo mi to přehrávání, ani osmdesátkový vizuál. Pár scén sice vyvolalo shovívavý úsměv a hlavní hrdinka byla docela sympatická, byť se jednalo o tradiční dobovou krasavici s nulovým hereckým potenciálem. Ale jinak jsem se spíš nudil. 30% ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější nemocniční vybíječka EVER! Zívala jsem nespočetněkrát - vrah je ňouma, všechno je moc natahované a vraždy nezajímavé. Prostě marnost nad marnost a rozuzlení překvapí leda svou fádností. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film disponuje zlými hercami s ktorými som sa celí film nemohol stotožniť. A niekto tu spomenul, že hlavná hrdinka bola krásna, ale srať na to, keď je veľmi zlou herečkou. Nie som ricci, ja uvažujem striedmo. Aby som hororu dal 5* musí byť viac ako len tuctová kravinka bez vkusu. Postavy sa chovali totálne drbnuto, viac krát to vyznelo, že to nieje nemocnica, ale psychiatrický ústav. Strašne ma iritoval tento film svojim primitívnym spracovaním, napr. obeť uteká po chodbe, zachytí ju maniak, ona kričí a nikde nikto a ešte pred pár minútami, tam bola premávka ako na autobusovej stanici, to je len zlomok tých do očí bijúcich sprostostí, ktoré stále zaplnali tento film. Už dlho som sa počas filmu nepozeral tak často na hodinky, ako práve pri tomto filme. Za niektoré efektné vraždy a ponurosť nemocničného prostredia dávam 2*, ale viac tomuto nezmyslu dať nemôžem. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Příjemný pozapomenutý slasher z let osmdesátých, tentokrát v nemocničním prostředí. Ač mám radši lesy a kempy, tak i prostředí úzkých chodeb mělo své kouzlo. Zabiják se docela činí, personál nemocnice se rychle ztenčuje a bodycount se ustálil na desítce. Vraždy jsou poměrně na dobré úrovni a až na dvě jsou všechny vidět. Navíc i hlavní hrdinka je sympatická, atmosféra je cítit a tak hlavním zklamáním zůstává maniakální doktor, který mě svou obyčejnou vizáží nijak neoslovil. Jinak vcelku zábava. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Hospital Massacre“ je pro mě jednou z těch perel, na které jsem narazil spíše náhodou, ale zjistil jsem, že to je příjemně vymazlený horor, který si s divákem skutečně hezky hraje od začátku do konce. Neříkám, že budete nutně vystrašeni, ale ani nevylučuji možnost, že se to skutečně stát může. Ale především doufám, že z jeho sledování budete odcházet stejně příjemně naladěni jako já. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je prostě mazec. Peklo na zemi. Naprosto ujetej slasher, taková krvavá nemocniční verze Bláznivé střely. Ideální film na skupinové půlnoční projekce pod vlivem alkoholu, úspěch předem zaručen. Film obsahuje tolik WTF momentů, že mně to hlava nebrala. Těžko popisovat, to se prostě musí vidět. Ať už jde o neskutečně dlouhou scénu "vyšetřování" nahé pacientky (které si kamera náležitě vychutnává), nebo jakoukoliv scénu s osazenstvem nemocnice, kde se to hemží úlisnými slizáky, opilými pacienty, šílenými babičkami, gestapáckými sestrami a nerudnými doktory. Do toho všeho šílenství ještě burácí chorály jak z Přichází satan, šílený doktor vraždí na potkání, no prostě neskutečná sranda. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tak do takovýho špitálu, kde se to hemží podivnými pacienty, doktory i sestrami bych se nechtěl dostat ani náhodou. Navíc tam pobíhá šílenej vrahoun, kterej vraždí vším možným, co má zrovna po ruce. Na svou dobu hodně ujetej nemocniční slasher s vynikající všudypřítomnou hudbou, která evokuje dokonce motivy z Pátku třináctého nebo z Omena. ()

Reklama

Reklama