Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu D.C. Souboj o přežití mezi nebem a zemí začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčková a Céčková filmová spoločnosť Nu Image ( aka neskôr Millennium Films ) v plnej poľnej. Námet za korunu ( budem veľmi spoilerovať, ak napíšem že je to takmer doslova SPEED v lietadle ? ), herci za tri teplé jedlá denne a vizuálna stránka neokomentovateľná ( snáď ešte tie triky z modelmi vykúzlia úsmev, tie CGI naopak plač ). ()

ssamo odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, jedného krásneho dňa som akousi zlou náhodou objavil a pozrel na JOJke tento film, a teda stálo to za to... Škaredý a zlý týpek s traumou z mladosti ovláda dopravné lietadlo z vanu, jedným joystickom a pomocou Flight simulátora od Microsoftu, a chce as pomstiť za traumu, ktorá mu bola spôsobená. K tomu ešte strašná grafika (ak by to bol film z roku 1993 tak fajn, ale 2002???), herecké výkony adekvátne kvalite filmu... Proste celé zle :DD. Ak by sa to bralo ako komédia (čo evidentne, bohužiaľ, nie je), bolo by to vtipné. ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Letadlo, joystick a indický kluk jménem Tobias. To jsou tři věci, které si 12 hodin po zkouknutí tohoto filmu pamatuji. Pokud se vám zdá, že největší blbostí je ten indický kluk s německým jménem, tak jste na omylu. Klasický příklad filmu, který vás chce ohromit akčností a napínat do poslední chvíle, ale vy stejně víte, jak to dopadne a ještě k tomu vám to je úplně jedno. U filmu jsem vydržel až do konce, ale musel jsem si k tomu otevřít láhev sektu, abych se alespoň trochu zabavil. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme všetky diery v scenári a fakt, že lietadlo je ovládané joystickom zo zeme, stále tu ostáva nezodpovedaná jedna otázka. Lietadlo smerujúce na reaktor nezostrelili už dávno len preto, že je plné amerických občanov? Počujete dobre! A čo keby tam boli jednoducho ľudia? A ten stupídny záver...! (To už by bol spoiler) ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Ten nápad s joystickem ovládajícím masivní letadlo byl z třídy znamenitých.. Herci určitě svoji účast v tak očekávaném projektu dlouho zvažovali, samotné natáčení muselo být po fyzické i psychické stránce vyčerpávající!! Tolik dramatických poloh.. až mi naskakovala husí kůže!! Výsledkem jest relativně zábavná komedie.. a pochopitelně naprosto stupidní záležitost!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Indii. (rafix)

Reklama

Reklama