Reklama

Reklama

Vězeňské peklo

  • USA Prison Heat
všechny plakáty

Obsahy(1)

Čtyři mladé americké studentky tráví prázdniny ve slunném Řecku. Spontánně se rozhodnou vyjet si na malý výlet do sousedního Turecka. Na hranicích se ale dostanou do hledáčku místním obchodníkům s "bílým masem". Ti jim do kufru auta podstrčí dva kilogramy kokainu, díky čemuž je čtveřice přítelkyň deportována do místní věznice. Ačkoliv se Colleen, Bonie, Audrey a Michelle snaží prokázat svou nevinu, nikdo je neposlouchá. A navíc si nevinně vypadající Bonnie vyhlídl pro své sexuální choutky náčelník věznice Saladin. Tento americký film obsahuje řadu erotických scén, natočených téměř ve stylu soft-porna. Čeští diváci jej měli možnost vidět v první polovině devadesátých let na videokazetě společnosti Intersonic. (decouble)

(více)

Recenze (13)

Milda003 

všechny recenze uživatele

Jako malému se mi to líbilo, ale možná to bude tím, že jsem nevnímal až tak ten děj, jakožto nahé ženy ve sprše .. :) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodně slaboduché a nudné (věk scénáristy bych tipoval tak na dvanáct), ale za to neustálé znásilňování blonďaté naivky, která na konci vykastruje svého mučitele nožem a za scénu se žraním mýdla ("KDYŽ JSI SE MĚ DOTKLA, MÁLEM JSEM SE POBLILA. CHCI, ABYS VĚDĚLA, JAKÝ TO JE. SEŽER TO!") tu jednu hvězdu dám. A některé hrdinky kromě toho, že jsou kočky a že se neustále svlékají, prochází i nějakým vývojem! Ale stejně si dejte radši REFORM SCHOOL GIRLS. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Perverzní, béčkové, laciné a lehce lesbické. Klasika pro ranný Intersonic. Jednou jsme to pustili na střední škole naší češtinářce v dobu, kdy se zrovna chystala na dovolenou do Turecka, kde se film odehrává. Málem si tu cestu rozmyslela:-D ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Evidentne slabšie herecke výkony vykonpemzovali erotickými scénkami pohladných herečiek. Sci-fi 4. američanky a ani jedna nie je vypasena, alebo špatna. Je to celkom pozeratelné, keď beriem do úvahy nostalgiu. Na tu dobu to bol dobrý film 3* ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Na tento snímok som ani po rokoch nezabudol, filmy o väzňoch ma bavia. I napriek značné nekvalitnému scenáru som sa bavil. 6/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Lacné béčko z väzenského prostredia. Vysmiatym a zábavychtivým kamarátkam, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako softporňáčky, divák oprávnene musí dopriať trochu toho tvrdšieho zaobchádzania. Vo väzení je celkom kúúl, taká typická "amerika" - sexuchtivý riaditeľ basy, lesbicky založená šéfka väzenského gangu, skoro žiadne strádanie a kopa času na vymýšľanie úteku. Bachari sú lemry a tak to stojí hlavne na akcii, slabšom napätí a znesiteľnej zápletke. V prvej polovici sa objaví aj pár nahotiniek so silikónovými prsiami a kamera sníma iba od pása nahor. Dosť to kazí záver, kde pri úteku štvorica kamarátok až neskutočne ľahko uteká z väzenia a problém im nerobia ani bachari, ani ozbrojené stráže, ani strieľajúci colníci. ()

charge 

všechny recenze uživatele

Inspirace Midnight Express zjevná, až na to, že tenhle hloupý pokus má hrozný scénář, příšerné herecké projevy všech postav a rádoby kopance, které jsou zde k vidění mezi vězeňkami, by už zvládal líp Kwai Chang Caine, tu jednu hvězdu dávám za trochu toho závěrečnýho napětí, jinak bych dal i odpad. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Čtyři holky si zajedou povyrazit do Mexika, na hranici jim strčí do kufru kokain a pak je zavřou do vězení, tam jsou zneužívány dozorci a napadány spoluvězeňkyněmi. Ani četné záběry obnažených, dobře vyvinutých dívek nemohou spasit takto banální příběh již mnohokrát viděný a ryze béčkové zpracování. Tento nepříliš povedený film potěší maximálně fanoušky WIP (Women In Prison) filmů. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá dráma štyroch mladých kamaratiek, ktorú budú na dovolenke a výberu sa na výlet do Turecka, kde im do auta podstrcia pri kontrole drogy a následne budú neprávom zavreté v Tureckom vedení 3* ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Je to celkem napínavý film, z ženské věznice. Je tam i celkem dost nudity. (a herečky tam jsou poměrně pěkné) ;-) Opravil bych jen komentář od TO: neodehrává se v Mexiku ale na středním východě, jinak to sedí. ()

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Děj chvílemi působí jenom jako vata mezi erotickými (vesměs lesbickými) scénami. Drama to není ani náhodou, s přimhouřením očí (včetně toho kuřího) by se toto dílo dalo označit za erotický thriller. Ale z nostalgie 90. let i s ohledem na docela pěkné holky v hlavních rolích dávám alespoň jednu *. ()

Reklama

Reklama