Reklama

Reklama

Lake Artifact

Trailer

Obsahy(1)

Skupina přátel vyráží k jezeru Paradox, aby zde strávili víkend plný zábavy a alkoholu. Ještě před cílem se jejich cesta zkříží s tulákem Thomasem (Dylan Grunn), kterého nakonec pozvou do chaty u jezera, aby se připojil k jejich párty. Hned po první prohýřené noci si však všichni uvědomí, že s tímto místem není něco v pořádku. Jakoby je někdo nebo něco sledovalo, jakoby zde čas měl poněkud jiný význam a začne docházet k podivným událostem, které je začnou obracet proti sobě navzájem… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Lake Artifact“ je více sci-fi než hororem, protože se mu daří lépe blbnout diváka skoky v čase než atmosférou, která by se dala považovat za spíše uvolněnou a místy až směřující ke komedii, hlavně tedy ze začátku, nějaká ta gradace se nakonec přece jen daří, ale opět je to dáno spíše tím, že se zde používají skoky v čase, které dovedou divákovi pořádně zamotat hlavu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá u některých filmů použít přirovnání „copak že nám tímto chtěl autor říci“, tak tady jsme na správné adrese. Něco tak chaotického a plného otazníků jsem už dlouho neviděl. Ještě než se režisér Bruce Wemple začal věnovat natáčení filmů o Bigfootovi či Wendigu, koketoval se scifi žánrem a nejednomu divákovi přidělal pěknou řádku vrásek na čele. Já jeho filmografii sjížděl tak nějak pozpátku, takže jsem nestačil zírat.    I zde se dočkáme známého hereckého obsazení (tedy alespoň pro ty, jenž viděli některé jeho další filmy) a opět to nebyla žádná velká sláva, co se výkonů týče. Fandu hororového žánru snad zaujme poslední cca dvacetiminutovka, protože zbytek filmů má k hororovému žánru sakra daleko. Pominuli úplný začátek, zhruba polovina filmu připomíná spíše nějakou teen komedii, která přejde do scifi časových skoků a návratů, že si jeden není jistý, co má být zrovna realita. Postavy se chovají stejně debilně, jen vám v hlavě vyroste hromada otazníků a na většinu z nich stejně nedostanete odpověď.    Mám takové podezření, že to nevěděl ani sám tvůrce a scénář napsal tak nějak pod vlivem nějaké omamné látky. Mnohdy děj totiž nedával vůbec smysl – jindy se jako mávnutím kouzelného proutku objevila celkem záživná atmosféra (ovšem jen několik záblesků) a finální boj všech proti všem už byl jen takovým zrychleným vyvrcholením. Hodně velká podivnost, kterou vám rozhodně doporučovat nebudu. ()

Reklama

Reklama

Reklama