Reklama

Reklama

Splašené srdce

  • Argentina Corazón loco (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Fernando by se pro svoji rodinu rozkrájel. Tedy pro obě svoje rodiny. Stačí ale jeden přešlap, aby se křehká rovnováha zhroutila jako domeček z karet. (Netflix)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Fernando Ferro (Adrián Suar) má vše - manželku Paulu (Gabriela Toscana), která ho 19 let miluje a dvě překrásné teen dcery. Pracuje v prestižním zaměstnání jako ortoped. Má krásný domov v Mar del Plata v Argentině. Zápletka je celkem originální, mezi Fernandem a jeho oběma ženami probíhají hovory o sexu. Všechno se mi zdálo takové nesoudržné jakoby spíchnuté rychlou jehlou. Fernando je jako hlavní postava frustrující a je náš vypravěč. Jeho lhaní oběma rodinám je velmi hloupé. Ženské postavy se mi zdály uvěřitelné. Přál bych si více filmového času věnovat přátelství Pauly a Very. Film nakonec upadne do melodramatu. Nevěděl jsem jestli se mám smát, nebo litovat Paulu. Nebo být v rozpacích nad zuřivostí Very a jejího plánu na pomstu s důsledky. Film má takové dvě rozdílné půlky a najde se v něm pár vtipných scén. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet fajn, postavy sympatické, zápletka s potenciálom, a aj tak mi to napokon prišlo ako také zbytočné tlačenie na pílu. Mohla to byť skvelá dramédia, ale dejová línia sa uberala úplne iným štýlom ako by človek dúfal. Celé to bolo skôr ako veselohra s trpkou príchuťou, ktorá sa v závere rozvinula do trochu absurdnej pomsty. A to je tá najväčšia škoda, lebo tá absurdnosť pomsty bola najväčšou slabinou celého filmu. A pritom sa určite núkala celá škála originálnejších nápadov, ako tú pomstu uskutočniť. Aj kvôli tomu (alebo napriek tomu?) aspoň 3*. ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Perfektní argentinská komedie která rozhodně pobaví, výborné provedení i zpracovaní, tohle se opravdu povedlo. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Uff, teda produkcia si dala poriadne záležať na výprave a kamere. Ten luxus pripadal skôr severoamerický, ako juhoamerický. Aj samotná komédia sa niesla v komornom, pompéznom duchu, čo hodne narúšalo zmysel deja, kde pribúdajúcim časom sa charakter humoru nakoniec menil na mravokárstvo. K tomu staré béčkové vykopávky. Čiže nie najšťastnejší casting. ()

Machaut 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě oříšek ohodnotit. První polovina je na pět hvězdiček a závěrečných 20 minut tak na dvě. Škoda, že film si neudržel kvalitu první půlky. Závěrový žánrový mišmaš mi narušil celkový dojem a náladu z filmu. Proto nakonec dávám 3 hvězdičky. ()

jethrotull 

všechny recenze uživatele

Nebolo to spatne,ale ten koniec totalne odflakli. Spadnut z 3 poschodia na dlazbu a poskodit si len nohu,tak to je totalna kravina.Tym to posrali a tak viac ako 3 hviezdy si to nezasluzi. ()

Reklama

Reklama