Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skvěle vycvičenou francouzskou vojačku po traumatizující bojové misi převelí domů. Tam ale využije svoje smrtící schopnosti a vypátrá muže, který ublížil její sestře. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

snaha natočit něco jako Neesonovku se ženskou hrdinkou je tu dost vidět.Bohužel ale zůstalo jen u snahy.Stopáž je sice fajn,ale i na tak malém prostoru se toho tady zas tolik neděje.Akční scény jsou všehovšudy 2 a i když nejsou úplně marné,zbytek je prostě tu větší,tu menší nuda.Olga Kurylenko navíc podle mě nikdy nebyla úplně dobrá herečka a fakt,že dobře vypadá to nezachrání...40% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Sentinelle" asi nenáročným divákom ako jednoduchý akčný thriller bude stačiť. Je to vo svojom žánri celkom funkčné. Kurylenko nie je najhoršou, Michel Nabokoff ako zloduch má nejakú charizmu a sem-tam máme akčnejšiu momentku, no dokopy as film vysoko naťahuje vo svojich dramatických momentoch a hlavne musí byť Klara neustále zastavovaná svojimi kolegami alebo políciou a podobne. Viem, že to má svoje dôvody, no uberá to akcii filmu, ktorej je vďaka tomu málo a okrem toho nie najlepšie zostrihanou. Miestami je jasné, že v scénkach museli byť strihy, lebo sa dokopy nič nedialo. Kto nepotrebuje veľa, tak si to podľa mňa užije. Nejakú atmosféru to má, postavy nie sú úplne na zahodenie a natočené je to celkom fajn. Ale nečakajte od toho moc. A najmä príbeh je tisíckrát prevarené klišé. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Zanr o pomste. Proste filmove cviceni o spravedlnosti zcela bez humoru. Nastesti je to relativne kratke.Tento napul dopeceny film trpi spatne napsanym scenarem a obycejnymi bojovymi scenami. Pro Olgu Kurylenko muze byt film vytah do akcniho duchodu. Sily emocniho traumatu v ni zapasi se zlovolne temnymi. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nefunkcny thriller s feminizujucou armadnou potrebou, akoze ulisnymi Rusmi a nekonecne nudnou cestou za pomstou, ktora je tak okato nedorobena, ze ani utly cas nezakryje zbytocne spomalujuce akoze zabery. Vsetko, (cize tu bolest, traumy, polic.vysetrovanie, cestu do Dubaja, ako ze ju v Parizi nenaslo komando, kde je teraz) si divak na tom malom case musi zrejme vysvetlovat sam. Reziser nestiha, on hlbavo sedi na promenade Nice a cuci na more a opaja sa pocitom artovo vydareneho diela. Prd makovy! Zlyhal vo vsetkom, rozpravani aj akcii, ktora nedava zmysel a je len oslavou zenskeho boja a prvku. Sterilny snimok iduci v duchu dnesnej doby. Morela a Nessonona na Vas!! Ako formu liecby!! (Videne 17.3.2021, BDrip) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Průměrnější film , aby člověk v distribuci pohledal. Tohle mělo jít tak maximálně někde na Čt nebo na Barrandově a co na tom viděl úžasného Netflix, že to vysílal je mě záhadou Ženská se vrací z Iráku do Francie a dělá jako v ozbrojených hlídkách jednoho dne jí na diskotéce znásilní sestru a ona se mstí. Problém je v tom, že to nemělo scénář jelikož ženská si zde mlátí lidi na počkání (neřeším jestli jsou zlí nebo hodní) všichni ví kdo to je , ale absolutně jim to nevadí. Nechají ji sloužit dále v těch ozbrojených hlídkách ačkoliv je psychicky labilní a hned v první hlídce málem zabije chlápka co mlátí svou ženu a to nejlepší na konec nechají ji jít přes hranice do Ruska a do Jordánska poté co okradla jednoho z vojáků o zbraně . Nechápu podle čeho si Kurylenko vybírá filmy není to špatná herečka, ale její filmografie je plná průměrných až podprůměrných filmů. P.s. nemají mít náhodou vojáci nějaký výcvik tady ji zmlátí náhodní týpci hned v první scéně skoro. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama