Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex Whitman, ambiciózní manažer firmy zřizující kasina a noční podniky, je vyslán do Las Vegas, aby dohlédl na novou zakázku. V malé hospůdce se seznámí s půvabnou mexickou dívkou Isabelou Fuentesovou a stráví s ní noc. Ráno však dívka zmizí, dřív než se Alex probudí. Znovu se objeví o tři měsíce později, právě když je Alex uprostřed důležitého jednání, a oznámí mu, že je těhotná. Když odejde, Alex se za ní vydá a slíbí jí, že s ní pojede za její rodinou, protože se Isabela bojí otce. Po náročné návštěvě, plné početného příbuzenstva, Alex Isabelu požádá o ruku a hned se vydají do obřadní síně. Krátce po svatbě nejprve dorazí Isabelin zuřící otec a vzápětí zbytek příbuzenstva. Objeví se i její psík, což se Alexovi vůbec nelíbí. Manželé se poprvé pohádají, když se ukáže, že zatímco Alex se chce vrátit do New Yorku, Isabela odmítá opustit Las Vegas. Manželé si zvykají na společný život a snaží se sladit odlišné zvyky, názory i přístup k životu. Další komplikace nastanou, když přijedou Alexovi snobští rodiče, kteří se netají nelibostí nad synovým výběrem partnerky. Seznámení Whitmanových s Fuentesovými skončí hádkou. Po další rozepři skončí Isabela v nemocnici. Když ji Alex navštíví, odmítne ho, řekne mu, že potratila, a bez rozloučení odjede k prababičce. Alexovi se stýská a na náladě mu nepřidá, když dostane oznámení o rozvodovém řízení. Zdá se, že vše je ztraceno... (TV Nova)

(více)

Recenze (124)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu nehráli Salma Hayek a Matthew Perry, tak by nejspíše nestál za moc. Oni dva jej vytáhli přece jen o stupínek výše, Perry svými komediálními záblesky a Salma (stejně jako v jiných filmech) svým nepřehlédnutelným půvabem. Několik málo povedenějších scének nemůže diváka příliš nadchnout, ale v rámci poobědové relaxace - proč ne. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Za prvé ničím původní a "přínosné", kterážto námitka je samozřejmě úplně zbytečná. Za druhé zoufale pitomé a otravné především tím, jak se nás to snaží zoufale rozesmát (blb Perry), rozehřát (koza Hayek) a možná dokonce i dojmout (To snad nemohl ani Tennant myslet vážně.) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Verte mi, cikám najrýchlejšie na celom svete.“ Americký režisér Andy Tennant nakrútil pravdepodobne len jeden vydarený film (a to chytľavú realistickú rozprávku s Drew Barrymoreovou VEČNÝ PRÍBEH), ale to by nemusel byť najvýraznejší problém romantickej komédie IBA BLÁZNI SA PONÁHĽAJÚ. Tým je nápad urobiť párik zo sitkomového Chandlera Binka (Matthew Perry) a ženskej z DESPERADA (Salma Hayeková). Chémia nefunguje a scenár je o ničom, to všetko sme už videli a lepšie. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Mám ten film rád. Perry hraje Chandlera, Salma je mladá a krásná, celé je to zabalené do té typické devadesátkové atmosféry, doprovází to nádhernej soundtrack a konec i po letech dohání k slzám. Škoda, že už se takhle jednoduché filmy dneska netočí. 8/10 ()

movie 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry je vtipný, Salma Hayek moc moc pěkná...a celkově je to velmi příjemná romantická komedie.Nic víc, nic míň... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása! Aneb lehce nadprůměrná romantická komedie navržena přesně podle typické šablony devadesátých let. Ačkoli jsem se příliš nepobavil, příběh je celkem poutavý a hlavní myšlenka postavená na osudu mne vcelku zaujala. To vede k příjemnému, skoro bych to až nazval, dojemnému vyvrcholení celého díla. Čtyři hvězdy unikly jen o vlásek.70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z nějakého zvláštního důvodu mě film i po několikátém zhlédnutí baví a nedělá mi problém se na něj koukat znovu. Sympatické hlavní duo a takto zpracovaný milostný příběh mě baví. Akorát mě celkem děsí, že je to až tak staré...85% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tady se opravdu těžce rozhoduji, jak tento snímek ohodnotit. Jedná se o příjemnou romantickou komedii, která má "něco navíc". Sám nevím, co to "něco" je, ale má jakýsi prvek, který mě dokázal něčím velmi silně zaujmout a já nejen, že jsem dostal slušnou porci romantiky a pobavení, ale navíc jsem si to i docela užil a bylo mi líto, že už to končí, což samo o sobě značí, že tahle komedie byla něčím zajímavá. Možná to byla hispánská komunita, možná to byla úžasně svůdná Salma Hayek, možná to byl velice zajímavý děj, opravdu nevím. Každopádně mě se to docela líbilo a oproti většině ostatních romantických komedií mě to docela zaujalo. A tak jsem se rozhodl po dlouhém váhání přidat jednu hvězdičku a dát čtyři hvězdičky. Tohle se mi prostě líbilo a nestydím se za to! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická komedie o dvou lidech, kterým se osud celých 100 minut snaží sdělit, že k sobě prostě patří. Tohle je jeden z mála filmů, ve kterém mi nevadila jinak otřesná Salma Hayek. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry žije sen všech heterosexuálních mužů. Tedy, až do té doby, než ho Salma Hayek po třech měsících navštíví v práci. Poté následuje noční múra. Nevím, jestli noční múra všech heterosexuálních mužů, ale moje rozhodně. Jak to mají s vnímáním tohoto filmu ženy nevím, ale nedivil bych se, kdyby to braly jako pohádku s princem na bílém koni. No a to je ten věčný rozpor... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Salma mě očarovala, takže nemůžu jít s hodnocením pod 3*. Bez její krásy a Perryho komedianství by z takového ohraného námětu nikdy nemohla vzniknout tak příjemná a oddechová podívaná, jakou Fools Rush In bezesporu nabízí.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek a Mathew Perry k sobě vůbec neladí. Hayeková se pokouší hrát, ale Matthew Perry se svým sitcomovým herectvím ji to dost kazí. Vše spěje k očekávanému konci a nějak to už víckrát vidět nemusím. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Instantné a rýchlo vyšumiteľné, pásové a tradične klišovité. Ale celkom príjemne pozerateľné a bez problémov stráviteľné. Ďalší z niekoľkých pokusov urobiť z Matthewa Perryho áčkovú hviezdu, ktorý nemal šancu na úspech. Ja som ho za komika nikdy nepovažoval a za romantického hrdinu už vôbec nie. Vlastne je film akceptovateľný hlavne kvôli sympatickej a krásnej Salme Hayek. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Přehnaně klišoidní a ne zrovna vtipné (a o romantiku se to - krom již zmíněných povinných klišé - také moc neotře). Perry a Hayek jsou dosti nevyužití. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Většinou je to tak, že když se dva potkají, zamilují se, poznávají se, vezmou se a mají děti. Tady je to naopak. Nejprve dítě, pak svatba, a až pak se poznávají a nakonec zamilují. Nečekaně příjemná pohodovka, které nechybí romantika ani humor, o který se stará nejen Matthew Perry a odlišnost kultur z níž Alex a Isabel pocházejí. Milé, pohodové, úsměvné se sympatickou dvojicí, které člověk prostě musí držet palce. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama