Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devítiletá Amanda žije v dětském domově. Rázná, sportovně nadaná raubířka se přátelí s laskavou vychovatelkou Diane Berrowsovou, která stejně jako ona není nadšena tím, že se musí vydat na setkání s Butkisovými, kteří chtějí Amandu adoptovat. Devítiletá Alyssa je dcerou ovdovělého milionáře Rogera Callawaye. Má vše, po čem touží, ale přesto jí chybí máma. Je sice potěšena tím, že se na prázdniny vydají do venkovského sídla poblíž jezera Minocque, ale šokuje ji otcova zpráva, že si hodlá vzít mondénu Clarice Kensingtonovu, kterou dívka nemá ráda. Když uslyší, jak Clarice pomlouvá její mrtvou maminku, uteče z domu. Zatoulá se nedaleko místa, kde je vybudován letní tábor, v němž tráví prázdniny děti z dětského domova. Amanda se vsadí s několika kluky, že zazvoní u dveří zdánlivě opuštěného domu, ve kterém prý straší. Je překvapená, když se dveře otevřou a komorník Vincenzo ji pozve dál s tím, že se má obléct na hostinu. Amanda je totiž Alysse k nerozeznání podobná. Vyleká ji obraz na stěně, který je jejím portrétem, a také strašidlo, jímž je ve skutečnosti Clarice s pleťovou maskou na obličeji. Uteče z domu a v lese se srazí s Alyssou, která právě utekla z tábora. Dovedla ji tam Diana v domnění, že je to Amanda. Dívky se rychle dohodnou, že si na den vymění role. (TV Nova)

(více)

Recenze (73)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Někdy od tohoto roku se začíná datovat postupný pád Guttenberga do absolutní bezvýznamnosti a o jeho parťačce Alleyové to +/- platí taky. Olsenky se ostatně se svou "filmovou mašinérii" nikdy nepřiblížili onomu vybájenému, snesitelnému (alespoň) průměru blíž než v této nepovedené variaci na notorické téma, takže asi tolik k důležitosti této "laskominy". 40% ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Po seriálu Plný dům asi nejpovedenější počin jinak naprosto nudných a ničím nezajímavých dvojčat. A to i zásluhou sympatické dvojky Stevea Guttenberga a Kirstie Alley. I když je to prostě jen další obyčejná rodinná komedie ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie z dob, kdy Alley byla ještě štíhlá, Guttenberg relativně známý a sestry Olsenovi zahajovaji kariéru nejslavnějších filmových dvojčat. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Komedie mého mládí. Nestydím se za to, že sem to viděla tak 10x...Podle mě se jedná o pohodovou a vtipnou komedii. Děj je sice poněkud tuctový, ae i tak se mi to zdálo zdařilé:) ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Olsenky nikdy nebyly žádné extra herečky, ale u dětských rolí se to dá skousnout. To se rozhodně nedá říct o dospělých ženských postavách. Protivná macecha měla svým způsobem v popisu práce přehrávat, ale "sympatickou" maminu bych viděla úplně jinak. Místy jsem se skvěle bavila (strašidelný dům), místy to už bylo moc mimo (závěr - svatba), ale celkově příběh má hlavu a patu. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Další z variací Louisy a Lotky, tentokrát v podání dvojčat Olsenových z doby, kdy ještě byla roztomilá. Steve Guttenberg to jistí. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Na to treba dvoch........... jedného, čo to natočí a druhého čo to dokáže dopozerať až do konca........... ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Kirstie sama na koni a dvě naprosto rozdílné holčiny, které se potkaly ve stejném oblečení a měly i stejně vlasy! Skvělá a pohodová rodinná komedie. ()

lxbch 

všechny recenze uživatele

Mnohem víc mě zajímá, až příští rok vyjde tenhle film po patnácti letech s podtitulem Malé anorektičky. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Tuxedem. Film měl hlavu a patu a dokonce bavil, i když většina z nás měla příběh předem přečtený. :-) Bez Kirstie Alleyové a Steva Guttenberga by to zřejmě nemělo tak vysokou úroveň. I po několika letech musím uznat, že zde platí - starý, ale dobrý! Dokonce mám opět pocit, že starší filmy jsou jako boty. Dříve se vyráběli poctivěji. ((Samosebou existují vyjímky, tvrzení není jednoznačné a váže se k tomu spousta teorií ... :-) )) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nemám alergii na dvojčata Olsenovi a Kirstie Alley mám vážně ráda (i když tady je ten herecký výkon nic moc). Je to milý, naivní, rodinný. Jednou za čas. Proč ne ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Zdá se Ti to normální? Ne, je to divný. Je to strašně hodně divný. Tak schválně, kolikrát už jsme tohle viděli: Dvě hrdinky, vypadající naprosto stejně, se náhodou sejdou na stejným místě, náhodou jsou stejně oblečený, náhodou mají stejnou náturu, náhodou na to nikdo nepřijde, náhodou je tam opuštěná ženská a mladý milionář, náhodou mají oba vřelý vztah k dětem, náhodou... A ti smradi. A ještě navíc k tomu Kirstie Alley! Jéžiš! Jediný dvě věci, který mě trochu potěšily, byly dětská práce a parodie na Peggy Bundovou. Teda obojí jen skoro. Jinak celkově je to šablonovitá kravina s obligátní honičkou na konci. A hádejte, jak to asi tak dopadlo, když tam máme pohodovou ženskou a fešnýho milionáře, na kterýho se lepí zlatokopka? Pro mě rozhodně špatně. ()

Reklama

Reklama