Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký poručík John Cutter (Dylan Bruce) je prepustený z armády po tom, čo stratil väčšinu svojho tímu v boji s ukrajinským obchodníkom so zbraňami Igorom Rodinom (Sergej Baďuk). O tri roky neskôr je John požiadaný svojím bývalým generálom, aby sa vydal na súkromnú misiu s cieľom nadobro zneškodniť Igora ešte predtým, než dokončí ničivú špinavú bombu. Rozbiehajú sa neúprosné preteky s časom, ktorých cieľom je prekaziť plán zákerného obchodníka so zbraňami. (TV Markíza)

(více)

Recenze (7)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne zlyhanie na všetkých frontoch! Povrchné herecké výkony (ale z hľadiska úrovne akčného filmu a príbehu som nečakal nič hlbšie), akčné scény a prestrelky pod úrovňou (je vidieť, že výbuchy „nahrali“ niekde inde a s prostredím aktuálnej scény to občas nemá nič spoločného), hudba nehodiaca sa k jednotlivým scénam a jednoduché klišé riešenia. F-ový akčný film. A ešte najväčšiu „pointu“ nechajú na záver: „The End For Now...“. To si fakt myslíte vážne? P.S.: Ten úvodný soundtrack a obrazy z pláže cool, ale čo to všetko má spoločné s týmto filmom? Osobné hodnotenie: 25% (odpad!) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to poslepovaný z jiných filmů to drží pohromadě ještě relativně slušně. Samozřejmě, že pouze v té rovině brakové záležitosti, takže uznávám, že možná trochu nadhodnocuji, ale nemůžu si pomoct když tady vidím tu řadu odpadů, tak si přisadím, protože jak pak třeba hodnotit Gretu nebo podobný skvosty...25% ()

penguin888 odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel se musím přidat k většině. 2020 bych očekával alespoň průměrné béčko film, ale tohle je tak esko přinejmenším. Hudba z 90. let tomu ale vůbec nepřidává. Střih kolikrát nedává smysl, prvních 10 minut jsem hned věděl, že to odpad bude. Pardon, ale říct ke každému vojákovi - Kulometčík, ostřelovač, poručík, plukovník - oslovit jej a poté se obraz zastaví zobrazí se jméno a hodnost toho nebo onoho vojáka, když před 2 vteřinami řekli jeho hodnost. úplně zbytečný efekt, ještě k tomu 90% z těchto vyjmenovaných po dalších 2 minutách zemřou... To přeci nedává smysl, když ani nejsou hlavními postavami. Nemluvě o bojových scénách, které jsou sestříhány tak, že máte pocit, že mobilem a s 10 kamarády byste natočili lepší snímky. Plno chyb... Přijde mi, že celý snímek je jedna velká ironie. ()

Reklama

Reklama