Reklama

Reklama

Resident Alien

(seriál)
Trailer
Komedie / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2021–2024), 25 h 18 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvůrci:

Chris Sheridan

Předloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota

Hrají:

Alan Tudyk, Alice Wetterlund, Sara Tomko, Levi Fiehler, Elizabeth Bowen, Mandell Maughan, Gary Farmer, Corey Reynolds, Ben Cotton, Patrick Keating (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Sledujeme mimozemšťana Harryho (Alan Tudyk), který převzal identitu maloměstského lékaře z Colorada. Harry pomalu začíná zápasit s morálním dilematem své tajné mise na Zemi. (Petrmachovec)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Tak trošku se mi zdá, že někdo opisoval u Barryho. Střídání temnějších a humorných chvil společně s hlavním hrdinou, kterej je tak trochu "sociopat", rozhodně není klaďas ale je sympatickej až na půdu, má s Barrym společné. Ještě víc než v Barrym se tady ale kašle na vnitřní logiku, očividně se rozehrálo něco, co bylo těžký ukočírovat a i kvůli tomu to chvílema působí strašně neučesaně a na sílu. A pokud zůstanu u srovnávání, tak humoru je tady tak o dost méně, případně to nebyl úplně můj šálek kávy. Díky sympatickým postavám, příjemně rozehráté "partii" a zvláštnímu černodivnohumornému (terminus technicus) feelingu, jsem ale vydržel až do konce a asi bych byl v hodnocení shovívavější, kdyby ovšem nepřišel desátý wtf díl, totálně splácanej nesmysl bez logiky, ve kterém bylo potřeba nějak spojit nitky a uzavřít sezónu. Podobnej kvalitativní propad přijít dřív, tak jsem to nedokoukal. Takovej slabší průměr, takže dvě vyfocený vagíny (viz seriál). PS: Tudyk je fajn, ale kde není...? ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jsem velký fanda Alana Tudyka a jeho role tady je přímo luxusní, perfektně mu sedí... ale stejně jsem nedokázal dát víc než pár dílů. Skvělé nápady, ale rozředěné tak obrovským množstvím balastu a nezajímavé nudy co jinak nosné téma ubíjí... tohle měl být film. Na dvě hodiny, vytěžit to podstatné a konec. 6/10 ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Slušný komediální seriál o mimozemšťanovi. Začátek mi hrozně připomínal Starmana s Jeffem Bridgesem. Přistál na naší zemi vzal něčí podobu.... Ale tím to neskončilo. Bylo tam pár dalších, a možná i nechtěných narážek - jelen, život apd.... Líbí se mi černý humor a někdy to hraničí se sitcomem. Část mezi lidmi hrajícími si na mimozemšťany byla bombónek. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení. Čekal jsem něco jako byl kdysi Alf, nebo nějakou unyle korektní nekomedii. Přestože vám bude hned jasné, kam bude příběh o emzákovi, který má vyhladit lidstvo, ale uvízne na Zemi směřovat, stejně je první polovina seriálu zábavná a pohled na šklebícího se a hláškujícího Tudyka vás jen tak neomrzí. Druhá polovina seriálu měla být víc sci-fi...za mě to nebylo tak úplně ono a závěr byl vysloveně uspěchaný. Což je škoda, protože v prvních epizodách se vždycky našlo něco vtipného a to dokonce i když šlo o všetečné dětičky. U toho měli tvůrci zůstat. Každopádně jde o nenáročnou, ale příjemnou záležitost, ke které se rád vrátím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tudyk si opravdu našel svého Monka a Resident Alien se nedá upřít určité charisma,ale jak moc mě to bavilo zkraje,tím víc sem se nudil ke konci.Jakoby celé sérii postupně docházel dech a začala přešlapovat na místě.Jako sci-fi jednohubka líznutá komedií každopádně funguje dobře a na druhou sérii se podívám...70% ()

Galerie (388)

Zajímavosti (5)

  • D'Arcy Bloom (Alice Wetterlund) má doma na zdi (nad mixérem) plakát americké skupiny The Breeders. (Lorge)
  • V závěru epizody hraje hudební znělka ze seriálu M*A*S*H (od r. 1972). (Lorge)
  • V této epizodě hostuje Nathan Fillion, který namluvil chobotnici v restauračním akváriu, se kterou má Harry (Alan Tudyk) telepatický rozhovor. Fillion hrál s Tudykem v seriálu Firefly (od r. 2002) a filmu Serenity (2005). (Martrix)

Reklama

Reklama