Reklama

Reklama

Resident Alien

(seriál)
Trailer
Komedie / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2021–2024), 25 h 18 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvůrci:

Chris Sheridan

Předloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota

Hrají:

Alan Tudyk, Alice Wetterlund, Sara Tomko, Levi Fiehler, Elizabeth Bowen, Mandell Maughan, Gary Farmer, Corey Reynolds, Ben Cotton, Patrick Keating (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Sledujeme mimozemšťana Harryho (Alan Tudyk), který převzal identitu maloměstského lékaře z Colorada. Harry pomalu začíná zápasit s morálním dilematem své tajné mise na Zemi. (Petrmachovec)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Resident Alien (2021) 

Tudyk si opravdu našel svého Monka a Resident Alien se nedá upřít určité charisma,ale jak moc mě to bavilo zkraje,tím víc sem se nudil ke konci.Jakoby celé sérii postupně docházel dech a začala přešlapovat na místě.Jako sci-fi jednohubka líznutá komedií každopádně funguje dobře a na druhou sérii se podívám...70% ()

Season 2 (2022) (S02) 

druhá série je podobná té první s tím rozdílem, že se snaží rozjet další a další linky, takže tu krom těch z minulé řady máme ještě mimozemské dítě, lovce mimozemšťanů, víc Lindy Hamilton atd atd. Navzdory větší zamotanosti ale Resident Alien nedokáže vykrýt tak velký počet epizod a velmi často se jen recykluje a přichází nuda.Být těch epizod deset, nebo ideálně osm, bylo by to rozhodně veselejší...60% ()

Season 3 (2024) (S03) 

o něco lepší než druhá řada. Pomohlo zaměření na hlavní příběhovou linku, osekání různých dějových odboček a hlavně zeštíhlení na osm epizod, což vedlo k nahuštění a úbytku vaty. Úplná srdcovka Tudykův mimozemšťan (mám podezření že ho nehraje) sice nebude. ale konec zůstal zajímavě otevřený pro další sérii...60% ()

Reklama

Reklama