Reklama

Reklama

Smrt v dešti

  • USA The Rain Killer
Trailer

Obsahy(1)

Temná postava maskovaná zrcadlovými slunečními brýlemi číhá ve stínu na svou krásnou oběť. Zavraždí a zmizí beze stopy. V chladné a bouřkové losangeleské noci vláda zabijáka, který vraždí vždy v dešti, začíná. Oběti jsou krásné ženy, které se léčí ze závislosti na kokainu. Tato série neobvyklých vražd je přidělena osamělému detektivovi Caprovi a agentu FBI Daltonovi. Ale ti si jsou od prvého okamžiku nesympatičtí. Sledují vrahovu stopu až k další děsivé vraždě a musí se postavit tváří v tvář odpornému zabijákovi. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (5)

Davis81 

všechny recenze uživatele

Některé béčkové počiny jsou opravdu solidní, The Rain Killer je však slabá záležitost. Pomalý děj, žádné zvraty, nízké napětí. Herecké výkony naprosto průměrné. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Původně zamýšlené jako film s Robertem DeNirem situovaný do New Yorku. Nicméně těsně před realizací propukla stávka scenáristů. Autor scénáře Ray Cuneff se dostal do finančních potíží a následně na doporučení svého agenta a později i režiséra filmu Kena Steina prodal scénář jedné z dceřiných společností Rogera Cormana. Ta film realizovala jako low budget thriller, odehrávající se v Los Angeles. Jinak jde vzhledem k okolnostem a rozpočtu o solidně udělaný film, s dobrými herci, pěknou kamerou tehdy začínajícího Janusze Kaminského a skvělou atmosférickou hudbou Terriho Plummeriho. Zvláštní pochvalu pak zaslouží Ray Sharkey. V reálným životě to byl sice asi pěknej parchant, nicméně na plátně dává svým rolím vždycky náležitou intenzitu a ani tady to není vyjímka. I přes jisté problémy s tempem je Smrt v dešti solidní nízkorozpočtová detektivka, která je prý především v Itálii velmi populární. ()

Reklama

Reklama