Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trojka je s přehledem nejlepší díl. Nový příběh vyústí v dům plný svlíkajících se a následně souložících holek, do kterého vtrhne vrtačkový vrah - pošahaný týpek s menším traumatem z dětství. Nejprve nosí masku, ale docela brzy se dozvíme (škoda trochu), o koho se jedná. Killer ale rozhodně lepší než minule a předminule. Mimochodem už to není žádný talián. Další plus: Tam, kde se většina starších vyvražďovaček teprve rozjíždí, je už SLUMBER PARTY 3 dávno rozjetý. K nápaditým vraždám (smrt vibrátorem, cedulí 'House for sale') nechybí celá sada koziček, ale jinak ani poměrně vážný tón (pořád mám v hlavě supr odlehčenou dvojku) a zábava po celou dobu. Snad jen je to občas nelogický a celkově trošku rozházený (no, možná jsem na to spíš rozházeně koukal...). Ale jinak se povedlo! A SÉRIE: Stručně... jednička nic extra ale povinnost, dvojka spíše kokotina v Troma stylu, trojka každopádně satisfakce za všechny předchozí újmy. Sečteno podtrženo, tuhle sérii by fanda tohoto žánru a jeho pozdně zlatého období rozhodně neměl vynechat. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva díly byly fakt sračky, ale třetí díl je jednoznačně nejlepší. Klasický děj s ničím neexperimentující, nahota, sex, gore, brutalita, násilí, děs, napětí ... Hodně kvalitní slasher, kde obří vrtačka provrtává mladé dívky, ale dostanou se na řadu i jiné předměty k vraždění ... Lepší průměr v rámci subžánru ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ojedinělý úkaz tahle série. Za celou původní "trilogií" totiž stojí armáda ženských, které, nejenže umíraly před kamerou, ale stály i za kamerou a psaly si scénáře. Z diváckého hlediska se odchýlila jen sračkoidní prostřední část, původní koncept zůstal ale zachován u všech. Tudíž i do třetice tu máme jakousi holčičí "pyžamovou párty", na kterou vtrhne šílený zabiják, jenž si na jejich obnažených tělech chce vyzkoušet, jestli ta jeho nová vrtačka z Bauhausu dobře funguje. A jako každý správný slasher, i tenhle schovává svůj chatrný příběh za vysokým bodycountem a slušnou přehlídkou koziček. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hned z kraje si jedna z děveček sedne do auta a následně je provrtána skrz naskrz tak, že by se za to nestyděl ani Fulci. Pak se ovšem chystá dívčí večírek, žvaní se, laškuje a divák netrpělivě čeká, kdy nastane masakr. Mezi tím sice pár postav zařve - vtipné je propíchnutí cedulí s nápisem Na prodej, ale to hlavní se odehraje v poslední čtvrtině. Vraha lze odhalit poměrně brzy i přes to, že se tvůrci snaží diváka zmást. Práce s vrtačkou je solidní, škoda, že podobně nepracovala i motorová pila, ale nechť. Ke spoustě krve lze přičíst i střeva ven. Jako ozvěna osmdesátých let tu jsou hojně obnažovaná ňadra, vášnivý sex ovšem ne, z jistých důvodů... Poučený divák samozřejmě ví, že když už vraždit vibrátorem, tak rozhodně ne vhozením do vody, páč to ve skutečnosti nefunguje. Nijak nevybočující slasher potěší ty, co rádi hádají, kdo zkape jako další. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel trilógie. S prehľadom sa tvári najvážnejšie, no ťažko mi je brať vážne film, ktorý sa volá "Masaker na pyžamovej párty 3". V tomto filme je len jedna vyslovene stupídna scéna a to začiatok párty dievčať, kde sa začnú samy vyzliekať. Už chýbal len súboj s vankúšmi. Zvyšok je slasherovská rutina. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že ide o v celku úspešný remake pôvodnej verzie z roku 1982. Úspešný nie moc v globále, ale v porovnaní s pilotnou časťou, ktorú sa podarilo tentoraz spracovať trocha zaujímavejšie. A to je prakticky asi všetko, kam sa dokázalo posunúť tretie pokračovanie o vrahovi s prenosnou vŕtačkou, predstavujúceho klasického slashera mladých dievčat. O serióznosti nemôže byť opäť ani reči. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela kvalitní slasher který má všechno co takovej film potřebuje. Gore a krve je víc než dost. Nahaté herečky jsou sexy a svlékají se poměrně často. Bohužel vrah a jeho motiv je strašně o ničem. Není to nejlepší díl ale je to lepší než divný druhý díl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Návrat ke kořenům prvního dilu. Možná i lepší pač tam byly pěkný holky (Maria Ford) a taky pěkně nechutný scénky. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tretí SPM je tuctový slasher s prvkami home invasion, v ktorom forma očakávane prevláda nad obsahom. Príbeh je takmer totožný s prvým dielom série a znovu tu teda máme dievčenská párty v baráku bez rodičov, na ktorú vstupuje vyšinutý vŕtačkový vrah, ktorého identita je odhalená zhruba v polovici príbehu... Hoci sa tu odohrá zopár krvavých vrážd a nešetrí sa ani nahotou, trojka vo mne nedokázala zanechať výraznejší dojem. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Beznadějně zastaralá pitominka o nepříliš působivém vyvražďování večírku postarších, kurvoidních, údajně náctiletých husiček. Zastaralé (a pitomé) jsou nejenom vohozy a účesy, což dá rozum, ale i triky, "akční" scény a dialogy, vrah s vrtákem je nemožný vrták a posledních 15-20 minut už je na hranici scénáristické i režijní demence. Zábavnost minimální, ani nechtěná, ale samozřejmě to je relativní, někdo perverznější bude třeba nadšený. Každopádně už se ale v raných devadesátkách točila mnohem zábavnější béčka, vyspělejší dějově, trikově i herecky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Premisa rovnaká, sexuchtivé samičky ostali pri tom istom ( v tom sa doba nikdy nezmení ) a vŕŕŕtačka si to ŕŕŕije pekne krásne do mladučkého mäska, ako by sa nechumelilo. Niečo vyčítať? Vlastne všetko, ale ono to má takú kuŕŕŕv@ šťavu. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třetí díl vrtačkového slasheru, který svou kvalitou navázal na výbornou jedničku. Po opravdu shitovní dvojce se vrátilo vážnější vyznění, vrah má zpočátku masku, i když jeho identita je brzy vyzrazená, a rozhodně je v daleko lepší formě než v předchozích dílech. To se projevilo i na krvavých scénách, kterých je tu asi nejvíce z celé série. Samozřejmě nechybí ani nahota a nějaká ta rocková vypalovačka. Tuhle sérii jednoznačně doporučuji. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré, návrat ku koreňom jedničky (i keď osobne zbožňujem i "elmstreetovskú" dvojku), a asi najkrvavejší diel série, s dotykmi humoru z dvojky. To sa týka hlavne prvej polovice a niektorých charakterov, plus svojráznej postavy hlavného záporáka. Všetky gore scény sú ukážkou prvotriedneho slasher remesla, už od prvej. Spočiatku vrah nosí masku a je neznámy, poslednú polhodinu, keď už vieme o koho ide, sa film sústreďuje hlavne na "massacre" z názvu, pričom pekne tu funguje i napätie v klasických naháňačkách. Vrah sem tam utrúsi nejakú "freddyovskú" poznámku, skoncovanie s ním robí sérii len to najlepšie meno. Suma sumárum parádny VHSkový slasher. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdementnější, nejstupidnější a nejnudnější slasher, jakej jsem kdy viděl. A ještě k tomu bez gore scén, které aspoň mohla ta vrtačka přinést. Z celé série totální odpad. Jako milovník žánru tuto žumpu mažu nejen z paměti, ale také z hard disku. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není nejlepší díl, naopak. Vrahem s vrtačkou zde není pořádný killer, ale spíše politovánihodný ubožák a úchyl, který nebudí hrůzu, ale spíše výsměch a opovržení. Navíc po povinném dlouhém rozjezdu začne spíše stupidita, než masakr, neboť režisér si nechá pět holek pohromadě, které by vraha celkem snadno přemohly, ale svou blbostí jich nakonec většina zařve. A nakonec slabý gore - ono pár povedených zářezů se najde (cedule), ale většina vražd je překvapivě mimo záběr, což ve filmu postaveném na vraždách fakt nasere. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Trojka jde ve stylu prvního dílu, což je určitě dobře. Nedosahuje sice jeho kvalit, ale je o poznání lepší než bizarní dvojka. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tato posledna cast tohoto filmu je podla mna najlepsia. Cely film nepostrada napatie. Vrazdiaci psychopat ako prvu obet zavrazdi teenegara tabulkou s napisom ~ DOM NA PREDAJ ~ . Pribeh je stale ten isty, partia teenegerov si robi party v dome, kde ich o chvilu nenecha na pokoji psychos, ktory sa vyziva zabijanim vrtackou. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Je to víceméně to samý jako jednička s tím, že je to o trochu krvavější a z celý série tu jsou nejhezčí holky. Nenáročnej solidní průměrnej slasher. ()

Reklama

Reklama