Reklama

Reklama

Smrt číhá pod postelí

(TV film)
  • USA Killer Under the Bed (více)

Obsahy(1)

Holka, která má po otcově smrti problémy doma i ve škole, se s rodinou přestěhuje. V novém domě ale objeví prokletou panenku, která rychle rozpoutá pořádné peklo. (Netflix)

Recenze (6)

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby si jednalo o studentský film, který to připomíná snad každou scénou, tak bych byl i ochoten přimhouřit oko. Režisérovi je ale už dost přes padesát a herci by měli být, dle jejich filmografie, již profesionálové, což by divák, vzhledem k jejich výkonům, nikdy neřekl. Za něco takového by mohl být spokojený opravdu jen student, jehož je toto projekt, ale jinak se jedná o hrůzostrašnou věc v tom špatném slova smyslu. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

No jo no. Televizní pokus o napínák, ale vzhledem k tomu, že je to určeno náckám, tak jsem shovívavá, poněvadž pro dospělé je to naprostý šit. Takže pro náckaře to může být zajímavé a třeba i buboidní. Za mě 35% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další prokletou panenku, která dělá neplechu, ale tentokrát se to tedy vážně nepovedlo. Žádné napětí, o atmosféru se to ani neotřelo a i panenka stojí za prd. Hodně nudná záležitost. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že ako thriller ani ako horor tento film nefunguje. Ale pokiaľ ho divák prestane brať vážne a získa patričný nadhľad tak sa pri tomto tragikomickom snímku skvele pobaví. Scenár je hrozný, herecké výkony priemerné, ale ako taká absurdná čierna komédia to funguje dokonale. Príliš veľa sa toho nepodarilo, ale napriek tomu má film svoje osobitné čaro a tak musím hodnotiť dvomi hviezdami. Okrem iného aj za pekné herečky, pre ktoré to nakrúcanie muselo byť veľmi trápne. A pre úchylného učiteľa o to viac. ()

Reklama

Reklama