Reklama

Reklama

Partisan

(seriál)
Trailer
Švédsko, (2020–2022), 7 h 41 min (Minutáž: 42–51 min)

Režie:

Amir Chamdin

Kamera:

Mårten Tedin

Hudba:

Amir Chamdin

Hrají:

Fares Fares, Johan Rheborg, Anna Björk, Nanna Blondell, Sofia Karemyr, Ylvali Rurling, Emelie Garbers, Pelle Holmström, Linus Wahlgren, Kola Krauze (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(10)

Obsahy(1)

Kdesi uprostřed dříve zalesněných švédských rovin prosperuje zemědělský podnik Jordnära. Na první pohled klasický produkt moderního ekologického agroprůmyslu. Jenže už druhý pohled napovídá, že se za líbivou fasádou organického biofarmaření něco skrývá. Cítí to i Johnny (Fares Fares), nově přijatý pracovník. Není přeci úplně normální oplotit tak velký pozemek dvoumetrovým plotem s ostnatým drátem na vrchu, stejně jako na začátku třetí dekády 21. století není běžné být bez mobilního signálu. A i když na švédském venkově stále ještě hospodaří hlavně starousedlíci, nebývá to – jako zde – pouze jeden blonďák vedle druhého. Johnny je tady jedinou osobou s tmavší pokožkou a od první chvíle cítí (byl přijat bez osobního pohovoru) to zklamání, že se za tak bílým jménem skrývá jen nějaký Arab. Nicméně stejně jako něco skrývají zdejší obyvatelé, má své tajemství i jejich nový pomocník. (chamonix)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej seroš. A líbil se nejen mně – ve Švédsku (na tamějším streamu) prý nejsledovanější původní seriál během premiérového dne vysílání vůbec. Úspěch se dostavil i v zahraničí, Partisan vyhrál cenu za nejlepší seriál na Mezinárodním festivalu seriálů CannesSeries 2020. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama