Reklama

Reklama

Mezičas

  • Francie Emmanuelle '77 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmu o zvláštním vztahu ženatého muže z vesnice a krásné prostitutky, která však nedokáže opětovat jeho city. Příběh nás zavede do pařížského veřejného domu, kde mladý muž hledá, přestože má krásnou manželku, naplnění svých sexuálních tužeb... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo kluci už to tady řekli docela za mě , hlavně z charles3 se docela ztotožňuji. Takže jen drobnost, Tapky stáli v 70 letech ve Francii 200 franků, pokud si dobře vybavuji kurz na konci 80 let byl 1 frank za 5,5 kč, takže cca něco přes litr. Frajer, který dělal recepčního v jednom hotelu v centru Prahu mě říkal, že v 80 letech brali ťapky 100 ,- a ještě se s nima dali měnit bony + dobrý kontakt na jiný kšefty, protože za nima chodilo hodně dědulů z UV KSČ, no tak to jsem tady trošku zapůsobil jako pedagog a teď zase k zpátky k filmům, je tam poměrně hodně závěrů do rozkroku hlavní herečky, protože proč točit tvář ženy, když se jedná o lásku muže, že ? Jinak je až neuvěřitelný jak o hovnu to bylo. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Ke shlédnutí mě nalákala dostupnost (Netflix), žánr, stopáž a jména W.Borowczyka a S.Kristelové. Jde ovšem o soft-erotiku prakticky bez děje, s výskytem a chováním postav nedávajícím smysl. Kamera občas zálibně spočine na ženských klínech, jindy na zcela nepodstatných detailech nebo pro děj nedůležitých postavách. Přišlo mi to jako něco mezi Emmanuellou, Brassem a Antonionim. Pro mě koncentrovaná nuda. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Hvězda Emmanuelly Sylvia Kristel si střihla roli i v dalším erotickém kousku, tentokrát o poznání nudnějším. Jistý Polský režisér (má docela zajímavou filmografii) vymyslel únavnou jízdu za lepším světem a nepřekvapivě i sexem. Moc to nezapadá, hvězdná Sylvia působí značně odtažitě, ač její postava má zřejmě deklarovat opak. Pro současného diváka je zajímavé vidět poměrně odlišný přístup ve využití kamery a dalších. Není to klasický pornofilm se šablonou "akce - vata - akce". Ta snaha pokusit se o možná až umělecký přesah je s pohledu dneška úsměvná, ale o to víc sympatická. Je to film, co dnes dlí kdesi na okraji archivu a v televizi asi jen tak nepoběží, ale kdyby náhodou... jako zajímavost to není marné! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama