Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružná cesta slovenského cestovateľa Mareka Slobodníka naprieč Afrikou na legendárnom motocykli značky Pionier. (RTVS)

Recenze (6)

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Čakám kedy m&m´s prefúrikujú celú Áziu, napr. zo západu na východ. :) Marek (verzia 1.0) feat. KDPP, je v podstate jednoduchý chalan "trpiaci" riadnou dávkou odvahy, primeraného bláznovstva ale zároveň sebareflexie. Roadmovies v ktorých vystupuje, ukazujú aký je svet rozmanitý a preto krásny a nie taký nebezpečný ako sa na prvý pohľad môže zdať. Trabanty sú predsa len o ničo lepšie (ale nie veľa). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Netuším, kde někdo mohl nabrat dojem, že seriál je lepší než film, když seriál je v tomto případě v podstatě pouze rozkouskovaný film. Což v mých očích vzbuzuje dojem jakési zbytečnosti. Kromě tohoto drobného detailu to ovšem nemá chybu. Rád jsem se na to celé podíval znovu. Zážitek byl výrazně slabší, než v případě prvního zhlédnutí. Stále se ovšem jedná o jeden z nejlepších cestovatelských dokumentů současnosti s tou nejsympatičtější pankáčskou posádkou. Všechna čest a těším se na další cestu. [80 %] ()

Reklama

janesX 

všechny recenze uživatele

Neviem ako mám hodnotiť kvalitný road movie dokument, ktorý je doslova roztrieskaný na osem drobných dielikov. Afrike na Pionieri (2019) som dal presné štyri hviezdy. Mám dať každému tomuto dieliku tej istej Afrike na Pionieri po pol hviezde? To by bolo spolu štyri, však? Ja viem, nemá to logiku, ani zmysel. Ale tie nemá ani to, čo RTVS posledné roky vyvádza. Je ich tam veľa (zamestnancov). Nemajú čo robiť a tak vymýšľajú hlúposti, aby niečo robili, napríklad prestrihajú dokument na desaťminútové kúsky a odvysielajú každú sobotu jeden, idioti. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Trabanty sa už vyšťavili, tak sa cestovateľ Marek Slobodník rozhodol usporiadať slovenskú verziu tejto cestopisnej šou - tentokrát na pionieri. Obsahovo je to prakticky podobné, podobná je aj africká trasa a tiež aj zaujímavé momenty z tejto nesmierne náročnej cesty. Kvalitatívne to nie je až na takej úrovni ako ten predošlý seriál, ale takéto projekty jednoducho vždy pobavia a ukážu, že kde je vôľa, tam je cesta. 80 % ()

sator 

všechny recenze uživatele

Viděno komplet (8)...Cesta na Střelkový mis, přec celou Afriku, trvala bandě mopedistů 150 dní, ujeli 15 tisíc kilometrů a projeli třinácti krajinami. ()

Zajímavosti (1)

  • Cesta na Střelkový mis, přes celou Afriku, trvala bandě mopedistů 150 dní, ujeli 15 tisíc kilometrů a projeli třinácti krajinami. (sator)

Reklama

Reklama