Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Jako řádný otec se Devin snaží krotit svoji posedlost teniskami. Jeho kámoš Bobby ho ale zatáhne do vykutáleného plánu na získání jednoho vysněného páru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Rise.Fall 

všechny recenze uživatele

Jako celkem relax jednohubka na večer. Jelikož jsem před nějakou dobou nahlédl do světa sneakerheadů a sám zkoušel sbírat jeden konkrétní typ tenisek, tak trochu rozumím tématice seriálu a chápu, že tohle může být skutečně něčí "život". Na druhou stranu bude asi většina lidí co nikdy nepochopí jak je někdo schopnej dát stovky dolarů za jeden pár tenisek, když jsou to jen boty (výrobní cena max 15 dolarů, Vietnam). Trochu mě zklamalo, že se moje oblíbené sneakers prakticky v seriálu neobjevily, typka tam jen sháněla někomu Yellow Lobstery (sneakerheads už ví o jakých botech mluvím), ale tvůrci asi uznali, že v dnešní době je toho hypu tolik, že asi není potřeba nosit dříví do lesa. 4* mohlo to být lepší, ale taky horší. :) ()

Eric.Kosar 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích, protože seriál má tolik chyb a furt se jedná o průměr. Všechno v tomhle seriálu je prostě tak divný, trapný, nezáživný a já nevim co ještě, ale stejně se u toho dost nasmějete. Dějová linka je absolutně o ničem, zakončení seriálu je absolutně o ničem, chemie mezi postavama je absolutně o ničem, ale stejně se to nějak dopracovalo k těm 3 hvězdám. ()

Reklama

Fiffty 

všechny recenze uživatele

Bolo to v celku fajn, v niektorých chvíľach sa človek aj zasmeje, ale zas niečo tomu chýbalo, čo by tomu dalo taký ten šmrnc. Ako námet to bol dobrý a zaujímavý, honba za vysnenými teniskami počas ktorej narazíte na rôzne druhy zaujímavých tenisiek. Ale ono by to chcelo ten príbeh a postavy viac priblížiť a vykresliť, čo tomu chýbalo. Väčšinu času to bolo nudné a nezáživné a len ťažko to vie diváka niečím zaujať. Nie som nadšenec tenisiek no osobne si myslím, že ani nadšencov tenisiek to nemá čím zaujať. ()

Bajo. 

všechny recenze uživatele

Milovníci tenisek a celkově streetwearu by si zasloužili daleko víc... Ano objeví se tady pár hezkých páru nějaký dobrý scénky a hlášky "What are thoooose", ale celý seriál spíš spadá to kategorie propadáků, trapné scény, nepochopitelný příběh a prostě všechno možné zmixované do kupy. S porovnáním s The last dance jsou pomyslné nůžky rozevřené na maximum ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama