Reklama

Reklama

Muži na pokraji nervového zhroucení

  • Francie Hommes au bord de la crise de nerfs (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedm městských mužů ve věku od 17 – 70, kteří mají společnou jedinou věc – všichni jsou na pokraji nervového zhroucení. Jejich zoufalství je zavede na opuštěnou vlakovou stanici uprostřed ničeho, kde začíná neobvyklý „chlapácký“ kurz přežití, jenž je má postavit zpět na nohy. Každý krok na tomto „táboře“, který vede hodně excentrická koučka jim má pomoci znovu najít své mužné já. Úkol se však zdá být dosti složitý a obzvlášť, když se jaksi nic nedaří podle plánu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sedm na první pohled diametrálně odlišných mužů - různého věku, profese i zázemí - stojí před nevšedním dobrodružství, které jim má (v ideálním případě) změnit život k lepšímu a dát jim naději na lepší zítřky. Muži na pokraji nervového zhroucení nevypráví žádný nevídaný příběh a vývoj děje i postav probíhá celkem podle očekávání. I tak ale vybízí diváka k zamyšlení nad tím, že se každý z nás potýká s problémy různého rázu, o kterých je třeba mluvit, dokud nepřerostou k onomu pomyslnému (p)okraji. Chválím líbivé přírodní lokace. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel by som súčasné frantícke komédie pozerať s rodenými frantíkmi a sledovať ich reakcie. Či by sa aspoň raz zasmiali alebo aspoň uškrnuli. Lebo mna pri týchto filmoch ide rozjebať a nie aby som sa pri nich od smiechu za brucho chytal. Super ODPAD! ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Naposledy když jsem byl na premiéře, taky jsme seděli v sále jen tři. Ten den byla premiéra Pádu třetí říše naprosto přebitá vítězstvím nad Kanadou 3:0, kdy jsme se stali naposledy mistry světa v hokeji. Od té doby považujeme úspěch čtvrtfinále. Na světě člověka může úspěch porazit stejně jako stav, kdy žádný nezažil. Tahle komedie je právě o nich a já jako divák jsem si připadal jako účastník toho samého kurzu, který se odehrával na plátně. Téma nijak nové ani dobře zpracované. Jediné co diváka může těšit je obyčejná lidskost aktérů, která vás může zavést k hloubání nad vlastními chybami, ale nic víc. Doma bych to asi nedokoukal a film mi jen připomínal, že stejně jako v hokeji už nejsme ani mistři v dabingu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Sedm statečných (tedy spíš zhroucených) a jejich excentrická cesta k opětovnému nastolení rovnováhy jejich světa. Sedm různých postav, sedm různých charakterů, sedm různých životních postavení. Pánové v pořádku, docela sympaťáci, ale celkově trošku jednodušší. Zápletka už Xkrát použitá a když se objeví sem tam nějaký humor, tak nikterak propracovaný. Ale bavily mne lokace a celkově to má takový lidsky pozitivní náboj, takže závěrečné resumé je: „ni oui, ni non“. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Balada o siedmych spotených chlapoch. A ufúľaných, sem tam uplakaných. A jedna lesná divožienka, akási prezrelá Xena s čiarkou namiesto pier, s nimi chce uzavrieť kruh a oni nie a nie. Niet sa čo diviť, keď tam okolo stanu poskakuje ako zlomená vrana a vo voľných chvíľach má hysterické záchvaty zo strachu o planétu. Názov filmu ale sedí. Film môže diváka naozaj dostať až na pokraj nervového zrútenia. A nielen mužov. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama