Reklama

Reklama

Helena a její chlapci


Spalničky (E43)

(epizoda)
  • Francie La Rougeole

Recenze (3)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl plný výborných scén a hlášek! Johana se chystá na společný víkend s Kristiánem, jenže náhle dostane spalničky, což její plány zkomplikuje, nakonec ale přece jen oba prožijí společný víkend. Výborná scéna s Johanou předvádějící v kavárně zakoupené hadry a hádka s číšníkem "Blešák?! Tak to se nevyznáte v kvalitě, milej zlatej!" Pak hlášky před zrcadlem "Tak milý beďare, na souboj!" "Oni mi vylízaj, chtějí mě sežrat!" A nakonec když Kristián leze po okapu: "Mám na obličeji alespoň 25 pupínků, ty bys mě nepoznal!" "Nech bejt pupínky pupínkama! Když mi neotevřeš, bude ze mě placka s víc než pětadvaceti modřinama!":-)) 100% ()

Aquilles 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená a zábavná epizoda, kterou si pro sebe doslova krade Johana. Po té, co ji Kristián pozve na společný víkend si nejdřív udělá z kavárny přehlídku nově nakoupeného oblečení, pak vyhlásí na koleji souboj beďarům, z nichž se vyklubou spalničky, a nakonec následuje povedený rozhovor s Kristiánem visícím za oknem. Pomalu každá druhá věta, která vypadne Johaně z pusy je perla. Navíc následuje romantický závěr, kdy Johana ani přes spalničky o společný víkend s Kristiánem nepřijde, jen to ale v pondělí odnese právě Kristián. Jediné mínus téhle epizody je, že jsme nemohli vidět, jak strká Johana Kristiána střešním okýnkem do svého kostitřasu :) ()

Ebibrigi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by řekl, že epizoda postavená na pupínkách bude nakonec tak zábavná. Soucítím s Johannou. Tolik se těší na společně strávený víkend s milovaným Krikrim a jako zákon schválnosti - obsype se spalničkama. A protože je to nakažlivé, je nucená víkend zrušit. Podobně se cítil každý mladý komu se udělaly beďary zrovna ve chvíli, když měl před sebou rande, na kterém mu velmi záleželo.  Pochopitelně nejvíce pobaví scéna v kavárně, ze které si podle číšníka Johanna dělá blešák. Ta se s nikým nepáře, i číšníka si dovolí využít jako věšák.  Scéna se neobejte bez oplzlého otravy, s kterým si ovšem Johanna ví rady.  Super, že je tu zmínka o Nice a Bercy.  Nejlegračnější scéna je ovšem ta, jak Krikri visí na okapu a Johanna ho nechce pustit dovnitř.  Johanna zděšeně: “Co tady děláš??!?!?”  Kristián:”Asi maluju!” A TOP hláška:”Nech bejt pupínky pupínkama, když mi neotevřeš, bude ze mě placka s více než 25ti modřinama.” 😀😀😀 Johanno, otvírej můj bože..... A výborné zakončení. Zatímco ostatní odjeli na koncert, tito dva strávili přece jenom víkend spolu. A v pondělí na fakultě je Johanna již bez spalniček, nicméně je od ní chytil Krikri.  Pohodová epizoda, kterou mám moc ráda. Plný počet. ()

Reklama

Reklama