Reklama

Reklama

Helena a její chlapci


Tajemství (E85)

(epizoda)
  • Francie Le Secret

Recenze (3)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Johana se bylinným lektvarem přiotráví. Nejen že ji bolí celé tělo, ale ve chvilkovém pomatení smyslů si splete Lolu s Kristiánem. A pak v tělocvičně považuje rotoped za koně: "Hyjé! Ten kůň je vůl. Nechce jet, musí dostat nažrat, asi mu dám seno.":) José se chlubí klukům, jak minulou noc sbalil modelku a strávil s ní noc. Kristián jeho počínání kritizuje a moralizuje, což je u něj neobvyklé. Jeho milostný románek s Benediktou pokračuje, tajně se scházejí v garáži a brzy ráno v kavárně. Přestože je spolu zahlédnou holky, nepojmou podezření. 100% ()

Aquilles 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda je rozdělena do dvou rovin. Máme tu vtipnou část, kdy se Johana vzpamatovává z předávkování svým lektvarem. Scénka, kdy si splete Lolu s Kristiánem, a pak především ta, kdy leze na rotoped jako na koně nemají chybu. V té romantičtější polovině epizody se pak prohlubuje vztah mezi Bene a Kristiánem. I když jsem tomuto spojení nikdy moc na chuť nepřišel, musím uznat, že napsané a zahrané je to povedeně a hlavně uvěřitelně. Jedinou výtku bych pak měl ke konci epizody, kdy se Kristián s Bene veřejně sejdou v kavárně, ačkoli se svůj vztah snaží tajit a Bene sama poznamená, že bydlí sama. Kvalitu epizody to však nijak nesráží. Pět hvězdiček. ()

Ebibrigi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Následky Johanninýho řádění z vaření indických bylin na sebe nenechaly dlouho čekat. Předchozí den Johanna do sebe nalila kýbl vývaru a ráno ji je viditelně zle. Blouzní a není schopná se postavit na nohy. Dokonce ve svých bludech považuje Lolu za Kristiána. Když se odpoledne trochu zmátoří, příjde za holkama do tělocvičny. Ovšem, stále to ještě není ono, když se ji nezadaří sednout si na svoje oblíbené kolo. Druhý pokus je již úspěšný ale myslí si, že sedí na koňovi. “To ten kůň trouba, nechce mi jet!” 😀  Chozé se klukům v garáži chlubí o nočním úlovku. Mimoto, že ho Kristián moralizuje, jak si to Benedikta nezaslouží, otevře vážné téma, které mnoho mladých opomíjí. Sex bez ochrany a možnost nákazy pohlavních chorob.  Tajné scházení Kristiána a Benedikty pokračuje. Jak si oba nevědomky koupili stejný dárek jeden pro druhého je pěkné znamení o vzájemném souznění. Dokonce vstávají časně ráno aby mohli být chvíli nepozorovaně spolu. Kristián vykukující zpod peřiny v 6h ráno, jestli je vzduch čistý, mě fakt pobavil. Tajně zamilovaní si pro sebe kradou každou možnou chvilku, jedno v jakou hodinu. Číšník udivující se na Benediktu: “Vy jste teď vypadla z postýlky, že ano, slečno?” “To kvůli tomu zemětřesení co příjde, chápete?” 😂 Moc pěkná láska, Kristián o ni krásně pečuje, masíruje namožený kotník, radši tráví čas s Bene než na přednáškách. Moc bych jim tu lásku přála veřejně.  Epizoda poklidná, Johannino blouznění mě bavilo a do toho pokračující tajný románek Krikri a Bene. Prostě pěkné pohodové pokoukání. ()

Reklama

Reklama