Reklama

Reklama

Helena a její chlapci

(seriál)
  • Francie Hélène et les garçons

Epizody(280)

Obsahy(1)

Helena Girardová začne studovat na univerzitě v Paříži. Na koleji se rychle spřátelí se svými novými spolubydlícími, s Johanou a Katkou. Už v prvním dílu dívky potkají tři mladé hudebníky - Mikuláše, Štěpána a Kristiána zvaného „Kuře“. Brzy po té začne každá z dívek chodit s jedním z chlapců.

Tento francouzský komediální seriál pro mladé se téměř celý odehrává v interiérech. Zvláštností české dabované verze je, že velká většina jmen byla počeštěna – z Nicolase se tak stal Mikuláš a z Etienna Štěpán. Volné pokračování u nás běželo pod názvem "Rozmary lásky". (decouble)

(více)

Recenze (167)

Zakarija 

všechny recenze uživatele

Můj první "ne-pohádkový" seriál, na který jsem se začala dívat pravidelně (bylo mi asi 6:)). Nejoblíbenější pár jednoznačně praštěná Johana a její "Kri-kri". Tenkrát to pro mě byla fakt bomba. Doteď jsi pamatuju jak vypadaly jejich pokoje, i tělocvična, restaurace a sklep (tak nic jinýho tam taky nebylo). A úplně vidim Heleninu našpulenou pusu, njn, Francouzi:P. Často si s holkama při nostalgických večerech pouštíme úvodní znělku a vzpomínáme na zlatá seriálová devadesátá léta:). ()

Epikuro 

všechny recenze uživatele

Trapné, hloupé a úplně mimo realitu. Ideální pro teenegery. Nízkorozpočtové francouzké Beverly Hills 90210. ()

Smells odpad!

všechny recenze uživatele

Nic horšího od Frantíku jsem zatím neviděl !!! A to umí točit pěkný sr*** Na tomhle bylo špatně snad všechno.Hudba,scénář,otřesní herci a dabing tomu rozhodně taky nepomohl. Čistej ODPAD ! ()

Ildiko 

všechny recenze uživatele

Ano, není to zázrak, ale jeden z mála seriálů, kdy jsem se se sestrou nehádala o ovladač. Tohle hodnocení si nezaslouží, zase taková blbost to není :-) ()

Reklama

Reklama