Reklama

Reklama

Zločin v rodině

  • Argentina Crímenes de familia (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Alicia se nehodlá smířit s tím, že je její syn obviněn ze znásilnění a pokusu o vraždu bývalé ženy, a vydává na cestu, která navždy změní její život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Sjoduk 

všechny recenze uživatele

Pomalý film, ktorý len postupne odhaľuje tajomstvá rodiny, hoci to až také veľké tajomstvá nie sú, keďže väčšina sa z deja filmu dá vytušiť. Chýbajú tomu trochu búrlivejšie emócie, keďže ide o drámu. Tiež ma trochu negatívne prekvapili niektoré scény z pohľadu dramatiky a emocionality (napr. keď chlapík nájde zabité novorodeňa vo svojom dome, zdá sa, akoby ani nebol šokovaný). ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Toto není film pro nedočkavce nebo akčňáky. Je to poklidné komorní drama o jedné rodině. Ačkoliv film plyne opravdu velmi pomalu stejně člověk cítí jak to pod povrchem bublá čím dál víc. Zajímavé bylo prolínání dvou soudních líčení, které se týkaly " naší " rodiny a také to jak nic není takové jakým se to na začátku zdálo být. Je to také o nesoudném vztahu matky k synovi jak se to tak někdy matkám stává. Pro mě to byl působivý psychologický film o tom, že všechno se dá vyřešit a přežít i když to na začátku vypadá naprosto neřešitelně. Konec má silnou katarzi a uvolnění z toho svíravého příběhu. Za mě 88% ()

Reklama

solisoli 

všechny recenze uživatele

Psychologická dráma Argentínskej produkcie, rozpráva príbeh podľa skutočnosti, kde poukazuje hádam na celosvetový problém skorumpovaného práva, aj na takejto ponižujúcej úrovni. Tento pochmúrny dej, príliš monotónny, ale vďaka pôsobivým hereckým postavám, dodáva hlboký citový zmysel a poukazuje na ľudské hodnoty. Matka si chráni cez mŕtvoly, svojho dospelého syna, ktorý si to dokonale užíva, až do jedného momentu. Je málo prípadov, kedy sa matka rozhodne, ako v tomto príbehu, pretože materinská zaslepenosť je mnohokrát nezlomná a narobí veľa neplechy, ktoré sa už potom nedajú napraviť. ()

Trky 

všechny recenze uživatele

Za mě dobře povedené zpracování, ale spíše bych tento film přiřadila k psychologickým, kdy žena od rodiny by se jakto říci chtěla rozkrájet a všem blízkým pomoci a samotnou jí to bude stát dost,přijde kvůli synovi, kterého chce zachránit o manžela, o byt,finance,bojuje dál a nakonec v těch nitkách zjistí,že i syn je špatný a nakonec dá přednost spravedlnosti a zdravému úsudku.Do toho ta jejich rodinná chůva, která se také ocitne před soudem kvůli vraždě a ona se stará o jejího syna. No a konec?Posuďte přátelé sami....... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pozvoľne plynúci dej rodinných zločinov nepotrebuje vyšetrovateľov, vystačí si  tatom, mamou, synom a jej manželkou. No a slúžkou s jej malým potomkom. Ostatní tvoria len nevyhnutnú štafáž. Viacerí tu píšu o nude, no tento pocit vo mne príbeh nevyvolal ani náhodou. Naopak, predpovedateľná schéma sa v závere otočí celkom podareným, matersky prekvapivým, no žensky silným záverom. A navyše, bežnému ultrarýchlemu tempu servírovania a príjimania informácií je práve tento kus vhodným protipólom. Nebyť miestami až príliš snivo pomalého mámenia, idem s hodnotením vyššie. Alebo inak:  Argentínska vzťahová dráma s krimi motívom v čilautovom tempe. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama