Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějný právník se ujme vyjednávání se starým kamarádem, který má na svědomí únos, a musí se proto ponořit hluboko do svojí minulosti. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (14)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vyjednavač ropné společnosti řeší únos jejich pracovníka v „k demokracii směřující“ banánové republice, s níž ho pojí osobní minulost a vztahy, brzy se však ukáže, že vše není takové, jak jeho zaměstnavatel a státní složky tvrdí. Vyšetřovací thriller více bavil v pátrací první půli, než jej uspala povinná (rozklepaná a zoomovaná) honička a začalo jít o vyšší morální principy marného vzepření se nadnárodním (korporátním) zájmům. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Někde jsem v diskuzích četl, že název tohoto filmu má rasistický podtext. To mě teda rozesmálo. Navíc, když si vezmu o čem film je, a že se ve většině času odehrává v Africe. Nicméně škoda, film to dobrý kdovíjak není. Černou pláž je lepší fyzicky zažít například na Islandu, než formou tohoto filmu v domovním poklidu po zapnutí aplikace Netflix. První polovina filmu docela brutální nuda, druhá polovina alespoň s akcí. Celkově vzato ale zapomenutelný thriller ze Španělska, kterých je, i díky Netflixu, celá řada. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na papíře a z traileru sice Black Beach vypadá solidně,bohužel výsledek je ale nevýrazné a většinu času nudné drama s nesympatickým hrdinou v hlavní roli.Hlavně první polovina je hodně rozvleklá a nezáživná a druhá o něco záživnější polovina to zachránit nedokáže.Tentokrát se Španělé netrefili...40% ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Film nás zavede do černé Afriky, přímo mezi vládce jedné "banánové" republiky. Zde se snaží nadnárodní ropná společnosti rejžovat další miliardy dolarů z těžby. Společnost pověří mladého právníka, aby v zemi  pátral po uneseném zaměstnanci. Samozřejmě jsou v ději zasazeny i osobní právníkovy záležitosti, kdy zjistí, že jeho bývalá zdejší milenka s ním má syna. Oběma hrozí též smrt. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem zase nějakou přiblblost ve španělském stylu, ovšem chyba lávky! Bylo to maso a to doslova. Hutné drama z Afriky se fuckt povedlo. Napětí si film podržel po celou dobu, zápletka je výborně zapletená a pointa dobře vypointovaná. Neznámí herci diváka nerozptylují a může se soustředit pouze na děj a ten je pro mě od doby Krvavého diamantu další masakrózní dílo z Afrického kontinentu. Jeden se diví, že se tam už po těch zvěrstvech dávno nepoučili a OSN taky, ale je to pořád dokola. Joo, o peníze jde vždycky až v první řadě. Za mě 85% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama