Reklama

Reklama

Shortcut - Non tutte le strade portano a casa

  • angličtina Shortcut
Trailer

Obsahy(1)

Skupina pěti dospívajících spolužáků jede autobusem, který jede zkratkou, pustou cestou ve volné přírodě. A když jedou touto cestou, tak jsou uvězněni uvnitř jejich školního autobusu poté, co na silnici vtrhne tajemné stvoření. Čas běží a každou minutu se snižuje jejich šance na přežití, proti stále sílícím hrozbám této neznámé entity. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nuž Jurského parku alebo aj Medúzy zo Súboja titanov som sa viac bál. Táto príšera vystraší len tým typickým piskľavým hlasom, ale inak jej držíte palce, lebo taká partia v autobuse to sa len tak nevidí. Sympatie si možno získa len to dievča, ale aj ona herecky tak zaostáva, že napríklad keď na nej tá príšera leží, tak ona sa tvári skoro akoby nič, ako by si ležala v postielke a niekto jej robil dobre. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja by som zase presne naopak tú okuliarnatú kravu vyhodil ako prvú, pretože jej herecký talent je niekde na úrovni amatérskeho divadla, ale nevadí. Väčšina ostatných hercov na tom tiež nebola o nič lepšie. Teenageri verzus škrekľavá príšera. Tá síce vyzerala vcelku pekne, ale báť sa jej nebude nikto. Gore žiadne, vraždy mimo záber. Tvorcovia sa očividne inšpirovali Jeepers Creepers 2, na ktorý veľa ľudí nadáva... tak nech si to porovnajú s týmto. A že sa postavy chovali debilne (na scenár nehľadím už vôbec) je niečo, čo ma trápi najmenej. Takže taký pekný hororík pre deti do 6 rokov, aby sa v škôlke mohli pochváliť, že videli bubáka. Inými slovami, stálo to za hovno. Ale odpad? Zase nepreháňajme... ()

Reklama

haluska11 

všechny recenze uživatele

Velice podprůměrný horor, neobstojný ani jakožto gore. Dětští herci nejsou zrovna stokrát přesvědčiví a film je od pomalého začátku až do předpokládaného happy-endu schematický. Pár replik je roztomilých, jinak je ale film nepochopitelně vulgární a žel nepřichází s ničím novým, zajímavým ani bizarním. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Školní autobus s několika teenagery se následkem nepředvídatelných situací dostane do tunelu, ve kterém bydlí příšera. jak píše ricci, občas to připomíná JC 2. Jen je to mnohem horší. ještě jsem se jakž takž dokázal přenést přes herce, kteří sice nejsou kdovíjací, ale dají se snést. Ovšem pak už je všechno špatně. Věřím, že na potvoře se maskéři vyblbli, ale výsledek je nemastný neslaný a protivný jekot. který monstrum vydává pokaždé když se objeví, to fakt nezachrání. Nepovedla se ani atmosféra, což je docela škoda, protože prostředí bylo celkem solidní a na své si nepřijdou ani fandové gore, které neexistuje. Liguori potvrdil. že je podprůměrný patlal. 15% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po stránke technickej, slušne spracované, ale po stránke obsahovej a hlavne gore, slabota. Z hlavných hrdinov nezomrie nik a celkovo mordy sú tam len tri-štyri. Navyše tá šialene krátka stopáž. Škoda, lebo tie krásne nálety dronom podan autobus jazdiaci v krásnej prírode, to dávalo tušiť, že to atmosféru môže mať vyššie. Takto to vyšlo len ako teen horor. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama