Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connie a Carla se shodou okolností stanou svědky zásahu mafie ve Windy City, a proto jsou teď na útěku do Los Angeles. Doufají, že tam je mafiánští zabijáci nenajdou, zvlášť když získají místo v kabaretu, kde vystupují jako dračí královny. Mají nečekaný úspěch, dívky získávají slávu, ale tím zároveň ohrožují svou novou identitu. A co víc, Connie se setkává s Jeffem a ráda by mu řekla, kdo doopravdy je. Chvíle, kdy se jejich inkognito prozradí, se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Keďže mám rada obe hlavné herečky, bola som prirodzene zvedavá aj nažhavená na ich spoločnú komédiu. Ale nedopadlo to slávne. Aj s pripustením, že to má byť len ľahká zábavka s mierne potrhlými postavami a morálnym (liberálnym) posolstvom, nedokážem byť príliš zhovievavá. Pravdupovediac, tie dve hviezdičky sú za sympatie akurát dosť. Všetky klišé tejto sorty bláznivých krimikomédií sú preháňané za hranicu, kde by to ešte utiahli milučkí hrdinovia. Všetky otrepané prvky aj zvraty scenára známe už pár desaťročí pred vznikom tohto filmu boli použité a na originalitu tým pádom nezostal žiadny priestor. Škoda. Ak budem mať nabudúce chuť na komédiu o "transkách", použijem Vtáčiu klietku, ak na niečo hlbšie a predsa zábavné, vyrieši to Priscilla, kráľovná púšte alebo Raňajky na Plute. Connie a Carla stačili raz. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +David Duchovny byl příjemný -je to kabaret, ovšem nudný/// Tohle bylo něco příšernýho. Hodinu a půl koukat na to jak jsou dvě ženský převlečený za chlapy(transky). Ještě ke všemu neumějí zpívat a taky nijak zvlášť úžasně nevypadají... Tohle fakt už nechci vidět. Příjemná byla jen romantická línie, ale to je taky jediné co film zachraňuje od odpadu. PS: ani mi to nepříšlo nějak vtipné./// Celkem 28%/// ()

5150 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechovka. Toni Collette si malinko zavzpomínala na svůj nejlepší film, romantickou komedii MURIEL SE VDÁVÁ. Potěšil rovněž odkaz na THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW. ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama