Reklama

Reklama

Knight Rider tým

(seriál)
  • USA Team Knight Rider
USA, (1997–1998), 16 h 8 min (Minutáž: 44 min)

Kamera:

Jacques Haitkin

Hrají:

Brixton Karnes, Christine Steel, Duane Davis, Kathy Trageser, Nick Wechsler, Andrea Hutchman, Tom Kane, John Kassir, Kerrigan Mahan, Nia Vardalos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (15)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Smrtelně nepovedený pokus vzkřísit v novém, nabušenějsím, větším a lepším a vůbec víc "in" kabátě dávno rozloženou mrtvolu, nebo spíš vrak, jménem K.I.T.T.. Jediné plus - pěkné holky;) Ty už měly v době prvního uvedení šanci zaujmout mě víc než směšná americká "auta". Bohužel je to klasické bahno seriálové produkce, a nic co by stálo za to vidět pro tu ubohost. Toho dosáhl až "legendu navracející" nový Knight Rider v roce 2008. U toho se můžete obzvlášť při poslední epizodě smát, až se budete za břicho popadat. ()

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

"Tak toto je urážka na cti předchůdce !!!" "Pardón, říkal jste na cti ?" "No tak dobře. Toto je urážka na necti předchůdce !!!" ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Už si z toho skoro nic nepamatuju, ale vim, že mě to bavilo, sice míň než originál ,ale přece. Tak z nostalgie. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, proč tohle někdo vůbec natočil. Naprostá zbytečnost, které se jen snaží něco vycucat s legendární předlohy. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Docela trapas no :) Klasicka serialova sracicka, kterou jsem driv sledoval a dnes ji nemuzu vystat. 2 hvezdy za snahu. ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Priemer, v ničom nevynikal. Jeho predchodca bol vo svojom čase možno super, nové spracovanie ho však v ničom neprevíšilo. Zvlášť ak uvážime, kedy bolo natočené. ()

Reklama

Reklama