Reklama

Reklama

Coming Back

Trailer

Obsahy(1)

Vdaná Američanka Mia přijede za Tomem na ranč, aby zjistila, jak to tehdy opravdu bylo. Sex, drogy a odpovědi je jediné, s čím se ten den spokojí. Dvacetiletá Američanka Mia je rebelkou bez příčiny narozenou do diplomatické rodiny, která se ve svých dvaceti hluboce zamilovala do Toma, maloměšťáka, který její lásku opětoval. Společně testovali hranice sexu, drog a adrenalinu. Když chtěla Mia založit rodinu, Tom „nemohl“ a po výbušné opilecké roztržce v baru odjela Mia bez jediného slova. To bylo naposledy, kdy ji Tom viděl – až dosud. Děj začíná v okamžiku, kdy se Mia z ničeho nic objeví po letech na ranči, kam se Tom po jejím nenadálém odchodu uchýlil. Mia svým bezstarostným chováním maskuje pravý důvod příjezdu, kterým je zjistit, jak to tehdy s ní a Tomem opravdu bylo, nebo možná stále je? Sex, drogy a odpovědi je jediné, s čím se ten den Mia (ne)spokojí. Neuzavřená minulost, otázky a z toho pramenící nespokojená přítomnost, snaha najít odpovědi, to vše dvojici dostává do řady staronových situací, většinou na hraně černého humoru. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Snaha napodobit britskou verzi The End of the F***ing World tu je ikdyž výpovědní hodnota žádná. Naštěstí Myra Goldie je opravdu kočka a díky ní se na tenhle počin kouká dobře. Angličtinu jsem čekal upřímně horší a potěšil děda s kytarou, který měl fajn anglický přízvuk. Kamera je taky v pohodě, takže stačí přidat na humoru a tvůrci jsou na dobré cestě. 6/10. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Oceňuji amatérské nadšení, bohužel, vše ostatní je tak trochu mimo. Děj není příliš promyšlený a násilně przněná angličtina tomu taky moc nepřidala. Kameramana nejspíš občas vystřídala houpající větev a střihač se s tím taky moc nemazlil. Režie nezvládla ukočírovat herecké chyby. Prostoru ke zlepšení je tu určitě mnoho, primárně bych ale zapracoval na lepším a propracovanějším příběhu, který je základem právě nízkorozpočtových snímků. A čím kratší stopáž, tím lepší musí být myšlenka. Tohle je spíš taková studentská taškařice, sesmolená za jedno odpoledne. 15% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Žánrově podobný The End of the F***ing World, tak mi tento kraťas byl prezentován. Na první pohled to tak jakž takž vypadá, pominu-li nějakou větší převahu statických záběrů. Chtěl jsem původně kritizovat i nedostatek jakýchkoliv širších záběrů nebo záběrů na nohy/boty, ale zpětně jsem si zhlédnul TEOTFW a stalo se z toho cosi ve stylu "once you see it, you can't unsee it" - ani tam těch záběrů nebylo tolik, převážně však proto, že postavy někde seděly. A o to více pak vynikl občasný dramatický záběr na boty/chůzi postavy. Komediálně (poměrně důležitá složka TEOTFW a i jeden z tagů zde na ČSFD) je Coming Back téměř prázdné - bavila mě pouze dvojice Local Beer Drinker a Local's Wife, kteří mi přišli, i přes jejich krátký screentime, zajímavější než ústřední dvojice. Z ústřední dvojice kvalitou jasně převažuje Mira Goldie. Co se týče Davida Tilšera a jiných, tak osoby alergické na angličtinu s českým přízvukem si moc na své nepřijdou. O to víc vynikne kontrast s osobami jako je např. postava strýčka Bobbyho. S tím se však bohužel moc dělat nedá. ()

Arthoeas 

všechny recenze uživatele

Coming Back je správná česká žvejkačka která se angličtinou hodila do mezinárodního prostředí a občas jí to vyjde a vobčas ne. Dokáže to zářit a občas to dokáže být temný jak sviňa. Osobně jsem si filmek užil a klidně bych se podíval i znovu ale tentokrát s pivkem v ruce. Hudba za mě na jedničku! ()

Reklama

Reklama