Reklama

Reklama

Pekelný dům

(TV film)
  • USA The Realtor (více)

Obsahy(1)

Když se Annie a Ralph nastěhují do vysněného domu, jejich štěstí přeruší psychicky narušená realitní makléřka. Přichází často bez ohlášení a narušuje jejich soukromí. Pár se cítí v ohrožení a rozhodne se jednat... (TV Prima)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tieto nízkorozpočtové domáce videá, ktoré sa chcú nazývať filmy, majú aj niečo do seba. Vždy sa tam nájdu tak toporní herci, že je sranda sa čo i len na nich dívať. Napríklad tu Brian Ames dostal od režiséra za úlohu hrať vždy prekvapeného s ustavičným zásekom v tvári, akoby sa práve zastavil medzi koktaním. Fakt herec na úrovni mopu. Inak sa film nerozbiehal zle, ale opäť spadne do toho istého prachu ako jeho konkurenti na okrajových televíziách. Nelogické bludy sa tu striedajú jeden za druhým, že ich nestáte ani všetky vnímať. Ale jeden z nich stojí za to: Ste vonku mimo domu a môžete utiecť vrahovi, ktorý na vás číha v dome. A vy čo spravíte? Pôjdete dnu, lebo v dome sú kľúče od auta. Na čo by ste utekali, keď máte natankované, že? ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Psychopatka která nedosáhla svého, tak se dala na vraždění. Jen je to někdo jiný než ten, kdo na to většinu děje vypadá. Za mě super film s dobrou zápletkou a překvapivým koncem. ()

Peky 

všechny recenze uživatele

Klasický levný thriller s průměrnými hereckými výkony. Vzhledem k omezenému počtu postav je děj příliš čitelný a předvídatelný už zhruba od první třetiny filmu. Rozhodně nic, co bych chtěl vidět více než jednou. ()

Reklama

Reklama