Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animák Superman: Man of Tomorrow se zaměřuje na Supermanovy začátky, když se musí postavit proti meziplanetárnímu žoldákovi Lobovi a nebezpečnému Parasiteovi. (FiRST)

Recenze (18)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Technicky je to jeden z vůbec nejlepších DC animáků.. Krásná kresba, důsledná a dynamická animace, příjemné barvy, nadstandardní hudba... Scénář je relativně taky ok (Supermanovy začátky, fajn záporák, oblíbený Martian Manhunter, + Lobo), i když holt ty superhrdinské bitky jsou už prostě na jedno brdo... A Lois je sexy.. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Silných 3.5 no. Nevím,co zase někdo má proti vizuálu. To chcete, aby všechny DC animáky vypadaly stejně? Já tedy ne. Levnější? Jednoduší? To jako fakt? Konečně svěží vzduch do poněkud zatuchlého DCAU. V rámci těchto solo filmů (konečně! zase nějaký, který není dle předlohy) jde o lepší průměr-nadprůměr. Jo a ten úvod s tím filmem z 50tkové monster éry je asi the best.;-))) P.s. hudba od autora naprosto squellého ost k Aliens colonial marines je též svježí a nadprůměrná. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Komiksovka podľa môjho gusta. Dôraz je tu na dej, akcia nezaberá väčšinu stopáže, ale slúži na rozvíjanie príbehu a Lois a Clark majú skvelú chémiu. Animácia mi nevadila, i keď pravda je, že tie hrubé obrysy sú divné a viem si predstaviť aj krajšie nadizajnovaného Parazita (bez tej votreleckej tlamy). Spokojnosť. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Za mě velké zklamání. V první řadě mi vůbec nesedla nová animace ve stylu Archera, přijde mi ještě jednodušší a levnější než ta původní. Dále nemám rád originy a vůbec nechápu, proč sem tvůrci tenhle motiv po milionté dali. A za třetí jsem se prostě nudil a odbíhal od filmu jinam, je tedy fakt, že mi to dost zkazila ta animace, na kterou jsem si do konce filmu nedokázal zvyknout. Na druhou stranu jsem rád, že konečně zapojili Loba, kterého jsem, pokud si správně pamatuji, ještě v žádném (nejen animovaném) filmu neviděl (existenci seriálu Krypton jsem vytěsnil) a moc tu postavu neznám. Nicméně zase problém související s animací. Moc se mi nelíbil vzhled jeho ani Martiana Manhuntera, mohlo se dle mého na nich zapracovat více. Jsem velký fanoušek těchto DC animáků a doufám, že příště bude zas lépe a hlavně žádné restarty, ale nejlépe další pokračování eskapád Justice League (i Dark) a postav s tím souvisejících...5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pamatam si na časy, keď mal Superman lepších protivníkov, lepšie postavy, lepší príbeh, zaujímavejšie podanú postavu Kal Ela a celkovo lepšie a nabušenejšie animáky. Bohužiaľ nedá sa točiť furt to isté a treba sa posunúť vpred, no Man of Tomorrow ma moc nebral. Asi prvý krát mi v Supermanovej sólovke prišli zaujímavejšie iné postavy (Martian Manhunter a Lobo). 60% - 3* ()

Galerie (66)

Související novinky

Ještě více Batmana na cestě

Ještě více Batmana na cestě

27.08.2020

DC Fandom je za námi a ty největší novinky už jsme si probrali – tedy alespoň ty na poli hraných filmů. Komiksová stáj DC ale rovněž vyrábí poměrně dost a poměrně kvalitních animáků, mezi nimiž byste… (více)

Reklama

Reklama