Reklama

Reklama

Shark Season

Trailer

Obsahy(1)

K pobřeží to jsou tři míle a jeden velký bílý! Jason, Sara a Meghan se na kajacích vydají k odlehlému ostrovu provozovat fotomodeling. Jsou však napadeni velkým jedincem žraloka lidožravého a zůstanou na ostrově uvězněni. Zatímco čekají na záchranu, příliv zvedá hladinu moře a přinutí je vstoupit do smrtících vod. Ve snaze dosáhnout pevniny se je obrovský žralok pokouší jednoho po druhém sežrat. (Israha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ťažká slabota a nuda. K tomu si prirátať primitívne dialógy a je tu jeden z najzbytočnejších shark filmov aké som videl a teda som ich videl dosť. Žiadna atmosféra a ani žiadne žraločie hody sa nekonajú. Sú tu sympatické postavy, ale herecky bol na tom najlepšie asi len ten žralok. Za koniec by som mal dať zaslúžený odpad. Aby nejaká kravka zabila žraloka zabijaka umelým padlom je jedine na paródiu, to som sa už vážne musel smiať. Ale za slušne destinácie, kameru a Madsena, ktorý pred rokmi mal niekoľko nezabudnuteľných rolí, ale to je už asi nenávratne preč, tak zato dávam, aspoň slabé 2*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaký ten pátek, co jsem viděl film se žraločí tématikou a tak tentokrát padla volba na tuto ještě celkem novou záležitost. Hned při úvodních titulcích se však objevilo jméno společnosti Asylum a tak mi bylo hned jasné, že tohle určitě žádná pecka nebude a taky se tak stalo. K mému překvapení však upustili od všelijakých svých geneticky zmutovaných či jinak deformovaných zrůdností a snažili se nám naservírovat „ seriózně dramatickou zápletku“ – ovšem jak jinak než po svém.   Přizvali k tomu dvě nepříliš známé leč jakžtakž sympatické herečky a především již značně přestárlého Madsena, který už bere role v ledasjaké céčkové záležitosti. Ten tu byl navíc spíš jen jako lákadlo na své jméno, protože tu hrál jen vedlejší roli. Aby si ale své prachy zasloužil, dostal hromadu nudného textu, který na nás vykřikoval přes telefonní rozhovory, jinak se k ničemu kloudnému neměl. On mu to ale taky celkově slabý scénář nedovolil. Celý film obsahoval spoustu nudných a nezáživných konverzací, které jen uměle natahovaly již tak nepříliš zajímavý děj.   Dočkáme se tu sice několika žraločích útoků, ale pořádnou atmosféru nebo vygradované momenty, aby tu člověk pohledal. Digitální krev, několik záběrů na uhryznuté končetiny v hromadě bublin taky moc diváky do varu neuvede, stejně jako teatrálně uhozený závěr s eliminací žraloka. Tady si bude většina lidí klepat prstem na čelo. Od Asylum jsme se ovšem už dočkali mnohem více prasáren a bizarností. A tohle byl poněkud slabší „čajíček“ i na jejich poměry.20% ()

Reklama

jouzy odpad!

všechny recenze uživatele

Horor, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah........................................................................................................................................................................................................................... ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nepomyslel , že může vzniknout horší horor než Frenzy https://www.csfd.cz/film/644809-vrazedna-zatoka/komentare/ , ale Asylum to dokázalo. Seznam stupidit je nekonečný tak si je připomeneme ať se zasmějeme Na začátku máme ženskou na surfu tak si tam vesluje a kolem ní je žralok ona ho vidí, ale je úplně klidná a tak ji žralok sežere. 2 ženské a chlap plují na kajacích na jakýsi ostrov dělat fotky. Chlap si to rozmyslí, že bude lepší dělat ty fotky na místě, které vyplavil hurikán a za cca 3 hodiny ho zaplaví voda. Tak tam doplují a zjistí, že je to kousek ostrova velikosti zhruba 2 vězeňských cel na , kterém by se fotit chtěl snad jen mentálně postižený. Ta jedna ženská je tam úplně zbytečná jelikož je vizážistka a hned při focení ten chlap řekne něco ve stylu je důležitá přírodní krása. Tak, že jich napadne žralok a chlápka sežere zůstanou jen ty dvě ženské a snaží se přežít a přeplaví se ještě na menší kousek ostrova . Tohle je první horor kde je řečeno, že delfín je vládce moře (To nekecám fakt to tam řeknou) a kde vidíte delfína útočit na žraloka. Asylum přepisuje přírodní zákony doufám, že někdy natočí horor s medvědem kde na medvěda bude útočit třeba losos.30 minut před koncem se tam ty ženské hádají, že jedna chodila s tím mrtvým chlapem s , kterým chtěla chodit ta druhá což je úplně zbytečné jelikož ten chlap je po smrti pak tam jedna začne mít přednášku na téma, že tady neumře jelikož chce žít do 100 let a umřít při pití čaje s cukrem a druhá začne vyšilovat, že tady umřou jelikož ostrov zaplaví voda (fakt to jsem si normálně nevšiml) . Madsen zde má životní roli jen sedí u notebooku vyvolá si z pobřežní stráží (jeden chlápek v loďce na více nebyl rozpočet) ten chlápek později volá jednomu vrtulníku (na více nebyl rozpočet) a hledají je. Do toho valí kecy jak má svou dceru rád a udělal by pro ni vše a kromě toho vykecávání přes mobil jí nijak jinak nepomůže (otcovská láska asi). Abych jen nekritizoval pobavila reference na Sharkado. P.s. ono by možná stačilo místo vykecávání s tím fotíkem si pokecat s tím členem pobřežní stráže P.s. 2 natočeno na základě skutečné události to budu více věřit tomu, že zítra spadne eifellova věž než tomuhle naštěstí nejsou tak blbí a ve filmu to ani nenapíšou narozdíl od plakátu . ()

tron 

všechny recenze uživatele

Možno to pre niektorých bude znieť ako rúhanie (alebo neuveriteľná vec), ale videl som už oveľa horšie horory, než je Shark Season. Dokonca som mal chuť udeliť až 3*, pretože to fakt nie je také zlé, ako by sa mohlo zdať, floridské prostredie je vcelku atraktívne a ústredné baby sú kočky. Potom som si spomenul na strašne nízkorozpočtové CGI, dialógy plné periel (telefonát: „Nie sme tu v bezpečí!“ – „Ste v poriadku?“), miestami nepochopiteľné správanie postáv (fakt niekto považoval niekoľkohodinovú plavbu kajakom za praktickú?) a divný strih (chlapík zahlási, že na mieste fotenia budú o dve hodiny a v nasledujúcej scéne už sú tam). A nie som expert na hľadanie nezvestných osôb uprostred mora, ale nad niektorými momentami sa mi zastavoval mozog. 63-ročný Michael Madsen si zrejme splnil svoj sen, keď celý film odohral plus mínus v jednej miestnosti a tvári sa, že telefonuje. Scéna s delfínmi môže pôsobiť absurdne a áno, je natočená dosť mizerne, ale v minulosti bolo zaznamenaných viacero prípadov, kedy plavca pred žralokom fakt zachránil práve delfín, ktorý sa nebál a na žraloka zaútočil, čím ho odohnal. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama