Reklama

Reklama

Guardian of the Palace

Čína, 2020, 90 min

Režie:

Yuhai Wei
(další profese)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Akce zabalenav dobrodruzstvi v oousti s mysterioznimi prvky a bitvou s hadem s dvema hlavama. Jsem fanousek sci-fi a fantasy nemam moc rad.Ale bylo to celkem prehledne,ale digitalni triky rusily poeticke kouzlo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Aj na pomery Čínskej produkcie veľmi slabé dielko. Užívateľ goald musí byť na ťažkých liekoch, keď tomu nielenže dal tri hviezdy, ale ešte to aj zrovnal s kratšou verziou LoTR. Neodporúčam, existuje mnoho mnoho lepších čínskych variácii na fantasy a toto k nim určite nepatrí. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Taková malá variace na Pána Prstenů ve zkrácené verzi. A o co se vlastně jedná??? Když už teda není popis, taxe toho zhostím já. Kde se vzal tu se vzal ve vesnici mor. Jen tak najednou si přišel - nic neřekl a začal kosit. Tu však někoho napadlo, že na mor existuje něco jako "kouzelný proutek" ... a taxe šlo na dobrodružnou cestu do zaniklého království, kde se nalézá onen bájný všelék - diamant zelený. Avšak nebude to snadná cesta! Ten šutr totiž hlídá přerostlá dvouhlavá hadice, která ho jen tak nevydá. No.... a jak už to tak v těchto bajkách bývá, to by bylo, aby tam taky nebyl nějaký ten "zlosyn". Zde v podobě rudého jenerála, který (jak už to tak bývá) má se šutrem poněkud "jiné záměry". Nooo jaxe to vezme... Narozdíl od trilogie Bilboa & spol, to alespon nebylo tak dlouhý. Nicméně "cesta tam a zase zpátky" mohla i tak být, tak o nějakých těch 20min kratší. Naštěstí akce bylo celkem dost, nástrah také, takže se divák celkem nenudil. Výsledek samozřejmě happyend. Jako 3D by to bylo zajímavější pokoukání, ale i ve 2D z "postele" to na jedno shlédnutí bylo ;-) ()

Reklama

Reklama