Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Recenze (66)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Další romanťárna, která v mých očích zkrachovala na rozuzlení. Zápletka je fajn, vypadalo to, že se dobře (a nenáročně) pobavíme. Chemie mezi herci roste, dokud ji v jeden moment nezabijí tím nejhloupějším způsobem. A tak zjistíme, že chytrá advokátka vlastně není tak chytrá, a že její klient potřebuje slyšet, že má otevřít oči od té nejméně povolané osoby, aby si uvědomil smysl život a nastoupil s naprosto nejnudnějším koncem. Slabší 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Občas není na škodu si takhle při odpoledni pustit něco totálně vyklidňujícího a neškodného. Navíc tady mě v nabídce herců zaujal Damon Wayans Jr. Doufal jsem tedy, že by to úplně hloupé být nemuselo. Nakonec to úplně hloupé nebylo, ale obyčejné to bylo hodně. Vlastně víc než dost. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to film o ničem. Film, kde je pár divných schůzek přes seznamku. Pak zásaditá právnička, kyselé prostředí, šumivý bývalý sportovec. Divné soudní přelíčení. Zápletka téměř neviditelná. Všichni sladcí a strááášně hodní. Fuj, cukrovka vzniklá z ničeho. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Zrovna Netflix by si sterilní komedie mohl odpustit. Téma patologického seznamování a přemnožených seznamek se dalo pojmout odvážnějších způsobem. Wayans patří do bláznivých komedii a tady musí celou dobu cukrovat, což rozhodně není jeho parketa. Vytažení Cook z kanálu však potěšilo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie podle šablony, která neurazí, ale také nepotěší. Netlix přináší film na nudné odpoledne, který se dá zvládnout. 4/10 = 45% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Otřesná předvídatelná sračka bez špetky originálního nápadu, kterému by se divák alespoň zasmál. Naprosto sterilní záležitost. 25% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keby neprišlo to gýčovité finále, mohlo to dopadnúť lepšie. "Love, Guaranteed" dokopy neponúka veľmi zaujímavý koncept, ani originálny námet. Môžem narovinu povedať, že ak máte radi Hallmark romantiku, tak si film užijete. Je to natočené kompetentnejšie, herecké výkony sú lepšie a humor väčšinou funguje. No príbeh je obohrané klišé, postavy nie sú veľmi zaujímavé, všetko je vysoko predvídateľné a dokopy sa nedočkáme ničoho, čo by sme už v minulosti nevideli. Ja som celkovo film bol schopný celkom v pohode stráviť, dokým sme sa nedostali do jeho finále. Poviem to otvorene, celý ten súdny proces je jeden nepodarený vtip okorenený takou neskutočnou dávkou gýčovitosti a tuposti, že sa to už ani nedá komentovať. Vieme ako to všetko na konci dopadne. No film si zvolí na to tak neskutočne teatrálnu techniku, že všetko čo predtým bolo celkom stráviteľné, miestami celkom vtipné a dobré sa zrazu zmení na absolútny výsmech všetkému čo sa reálne budovalo. Neviem. Nie je to film pre mňa, no nemôžem povedať, že by som si určité časti neužil. Ak máte radi romantické komédie z USA, tak si to pozrite. Možno vás to chytí. Pre všetkých ostatných to bude strata času. Hodnotenie: C+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na Netflixe majú kvóty. V každom filme musí byť jednou z hlavných postáv homosexuál. Takto sa údajná 4% úchylka mení vďaka Netflixu na 25-33%, to je úžasný pokrok, už len dosiahnuť ten míľnik 100% a ľudstvo môže konečne zaniknúť. Rachael Leigh Cook alias Zlá herečka tomu veľmi nepridala a vzišiel z toho nejaká romantická komédia, ktorá prináša aj vtipné situácie, ale zas nie príliš veľa. Nápad nebol vôbec zlý – žalovať zoznamku za neúspechy v láske je celkom originálne. Rovnako by som pochválil Damona Wayansa Jr.,, ktorý tu jediný znesie parametre herca aj sympatií. Len všetci okolo neho nejak nefungovali a scenár tomu tiež nepridal. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je neškodné , nenáročné potěšení. Má typickou zápletku romantické komedie. Jeto banální, ale pobavilo mě pár hlášek. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Rachael Leigh Cook? Vážně? Další z šoků, které jsem utrpěl u herců či hereček, které jsem dlouho neviděl. To se mi poslední dobou stává i v soukromí. Celou stopáž jsem si říkal, to je fakt ta herečka, jejíž něžnou tvář mám dodnes vrytu do paměti? No, je to ona, ale já si ji pamatuji snad asi jako osmnáctiletou...A co k filmu? Klasická americká hloupost plná trapnosti a předvídatelnosti a dokonce se v trapnosti utopil i Heather Graham. Jeden ze slabších snímků na Netflixu. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nalákat obsazením, ale byl jsem hodně zklamán. Příběh plytký a nudný, jako diskuze o rozpočtových zdrojích na vánoční příspěvek pro důchodce..., herci jakoby bez zájmu. Je samozřejmě jasné jak všechno dopadne, ale tenhle film je spíš jako nějakej televizní projekt Lifetime televize... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klasický film který po zhlédnutí stovky podobných filmu máte ze startu hned jasný jak dopadne. Při příběhu se zamiluje daná osoba do druhé, a i když případ skončí špatně stejně film dopadne dobře, nic nového nic co by mělo překvapit ale prostě se naty herce slušně koukalo uspokojivé, a to stačí. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Ma to hodinu 30 a stejne to nefoukoukano Tam neni nic, je to otresna nuda, trapny a nerealustcky.. Fakr nekdo ma cas absolvocat 3 rande za den a jeste delat svoji praci nekde jinde a jeste pri praci fyzioterapeura si dovoli platit vsechno za dve osoby... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovina, že snad svět neviděl. Když v průběhu sledování trpíte a alespoň Vám na tváři vykouzlí úsměv blížící se závěr, tak Vás sejme ten odfláknutý a otravný konec, ze kterého si odnesete maximálně flustraci, proč se toto vůbec točí. Nedoporučuji. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Jedno slovo, kterým se da popsat tento film je "klišé" protože od začátku do konce je děj průhledný jak mikrotenová folie, že víte, co se bude dít. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem nějakou "cheesy" romanťárnu, kde můžeme vypnout hlavu, ale nečekal jsem to až tak nezáživný. Škoda, protože to, i přes vcelku slušné obsazení, nemělo nic, čím by se to vyšvihlo alespoň do průměru. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

Reklama

Reklama