Reklama

Reklama

Malcom and Melvin

všechny plakáty

Recenze (4)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ralph Bakshi kdysi býval dobrej režisér, co snad jako jedinej dokázal natočit dobré animované fantasy, ale tahle záležitost ztělesňuje většinu toho, co na jeho dalších filmech bylo špatné a navíc k tomu přidává příběh, který je jen zoufale nudný (stejně jako animace a cokoliv dalšího s tímhle filmem spojeného). I pozorování tlejícího listí by bylo zábavnější, než tohle. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

CO. TO. SAKRA. BYLO?!? To je fakt od Bakshiho? takový infantilní undergroundový kraťas s šílenou animací, ze kterého jsem byl co pár vteřin buď nadšený (geniální nápad), nebo znusený (naprosto nevkusný stupidní nápad). | ► Malcom and Melvin ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle byl pěkně hloupý žert. Bakshi dočista zešílel. Jakýsi hybrid příliš dětinského filmu a vulgárních prvků (Animačně to byl hybrid Oggyho, a Dobrodružství ježka Soníka). Příběh jakého si klauna Melvina, který nemá už pro co žít, a tak chce spáchat sebevraždu. Ale kde se vzal, tu se vzal, objevil se jeho budoucí kamarád Malcolm. Který mu bude pomáhat...... Pochopte, nechci vám tu odhalit děj krátkometrážního filmu. Co je pozitivní na tomto snímku je to, že vůbec nenudí. A co ještě umí, šokovat. Chvilkami se smějete, a chvilkami se stydíte, a říkáte si, co je to za dětinskou splácaninu. Co se mi akorát na tomto snímku ne úplně líbilo, tak je dabing. Mohl by být trochu lepší. Jinak co bych mohl o tomto snímku říct dalšího? Je to jako když smícháte kokain s heroinem, a pak to máte do sebe dostat. 3*. ()

Reklama

Reklama