Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Zamoření (S01E13)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka musí pro záchranu přítelkyně sabotovat gangsterovy obchody. (Disney+)

Recenze (9)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejen že to byla výplňková epizoda, ale byla naprosto příšerná. Nedokázal jsem udržet pozornost a chtěl jsem dělat cokoliv jiného, jen ne na to koukat. Naštěstí to mělo jen dvacet minut, ale toto už prosím ne. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Várka sa vracia k Sid a zisťuje, že ju nahradil miestny kupliar Durant, ktorý následne pocíti ako sa s podobnými samozvancami zaobchádza. Prevedenie: Nepodstatný a nudný diel v ktorom sa dokopy nič nedeje a nakoľko som Duranta nepoznal s predchádzajúceho univerza nedostavila sa ani vlna príjemnej nostalgie. Nič sa nikam neposunulo iba moje hodnotenie smerom dolu. 55% ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel výrazně slabší epizoda. 4 díly před koncem, navíc po tak skvělém cliffhangeru z minulého dílu bych tedy čekal mnohem víc. Celé tohle mini dobrodružství se zdá být pro celkový příběh naprosto zbytečná, děj se vůbec neposunul, a bohužel to epizoda nijak nevynahradila. Doufal jsem, že si tu aspoň ta Sid projde nějakým tím charakterovým obloukem, ovšem to se nekonalo - zůstala stejná, a už začíná být otravná. Pak jsem si říkal, že možná Omega dostane lekci - začala věřit Durandovi, čekal jsem, že se spálí a zjistí, že nemůže všem věřit. Místo toho se ukázalo, že měla zase pravdu. Durand byl alespoň docela zajímavý, doufám, že se někdy v případné další sérii vrátí (nebo i v této, ovšem to bych nepreferoval - chci by se zbytek série soustředil na Bad Batch a na Crosshaira), jinak by tato epizoda byla opravdu zbytečná. Ocenil jsem návrat Pykeů, hlavně když mi to hlubším zamyšlení došlo, že se někde za nimi ve stínech skrývá Maul. Doufal jsem také, že Pykeové budou primárními záporáky dílu, ovšem ti pouze vyhrožovali, nakonec vše odpustili, usekli Rolandovi roh a odešli, a hlavní hrozbou se ukázali být… Rarášci z druhého Harryho Pottera? Ach jo. 60%, a to jsem velkorysý. ()

Zajímavosti (2)

  • Koření – tento všestranný přírodní zdroj se využívá od lékařství až po výrobu drog. V Nové naději (1977) problémy s kořením nakonec způsobily, že na hlavu Hana Sola vypsal Jabba Hatt odměnu. (Veskoslav)
  • Oba Diah, domovský svět rasy Pyků, z větší části členů zločineckých syndikátů, byl poprvé zmíněn v Klonových válkách (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama