Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Válečný plášť (S01E14)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po zachycení záhadného volání o pomoc ho Várka sleduje do tajného zařízení. (Disney+)

Recenze (7)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Várka dostáva náročnú záchrannú misiu na ktorej sa dostávajú opäť do kolízie s Impériom. Teraz je ale niečo iné, Impérium začína verbovať TK jednotky miesto klonov. Prevedenie: Dozvedáme sa dosť veľa informácií k tomu aby sme sa znova vrátili na Kamino a mohla začať finálna rúbanica. Diel kvalitný, dosť akcie aj nostalgie a známych postáv z univerza. 92% ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé slabotě zase následovala vynikající epizoda. Výborná akce, animace (chvílemi bych si skoro myslel že sleduju live action film), žádné hloupé dialogy, a hlavně... worldbuilding. Sledujeme přechod Republiky v Impérium, jak to ovlivňuje Kamino, jak si Impérium upevňuje stoprocentní moc, vidíme první Stormtroopery, atd. K tomu se konečně ukázal Gregor, na jeho příběhovou spojku mezi TCW a Rebels jsme čekali celé roky, no a také mini cameo Rexe potěšilo. A v neposlední řadě se nám z Legend (po cameu v TCW) vrátila klonová komanda (a Scorch!!!), fan service done right! Upozadění Omegy a Wreckera mi nevadilo, a potěšilo mě více prostoru pro Echa. 90%. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objevil se tam Rex a Gregor. Pojďme jásat. A kvůli tomu bude mít epizoda skvělé hodnocení. Jednalo se ale o klasický díl, kdy tým někam jede, někoho zachrání a jede zase pryč. A za to mám dávat plný počet? To teda ne, nebavilo, nuda. ()

Reklama

Reklama