Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Kamino ztraceno (S01E16)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Chybná várka sa v napínavom finále ocitá na nečakanom území. (Disney+)

Recenze (9)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě hodně napínavý a dramatický závěr. Popravdě jsem čekal, že Crosshair si uvědomí, nestalo se tak. Velmi smutný konec první série, který je rovněž otevřený a nechal nad sebo velký otazník. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Várka sa musí dostať z podmorskej hrobky. Nechcene musia spojiť sily s Trefom aby sa vyhli istej smrti. Prevedenie: Na celom tomto univerze mám najradšej to, že dokáže aj kus železa dostať z človeka tú cielenú emóciu. Škoda že Trefa to nedotiahol so svojou premenou do zdarného konca ale však o čom by bola ďalšia séria keby sme tento milostný šesťuhoľník takto skoro zabili. Čakal som od finálnej časti trocha viac ale na druhú stranu som aj tak spokojný nad svoje pomery. 84% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebola to zlá epizóda. Ak ale berieme do úvahy fakt, že to malo byť veľké finále, tak utekanie z potápajúceho sa komplexu na Kamine mi pripadalo trochu málo. Crosshair prekvapil a som zvedavý ako s touto postavou budú pracovať do budúcna. 80% Disney plus ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy musím se přiznat, po minulých několika epizodách, které byly (snad kromě “Infested”) výborné, a po skvělém penultimátním dílu který fantasticky nás připravil na epické finále… jsem čekal něco víc. Epizoda dobře brnká na emoční struny, konflikt mezi ideály Crosshaira a zbytku squadu funguje na jedničku, do toho máme Omegu, která se snaží jejich světy propojit, a to všechno je super, ale prostě… něco tomu chybí, nějaký silnější drive. Nějaké to crescendo. Postavy jsou tam kde byly na začátku, snad jen Crosshair teď má brouka v hlavě. Ani napětí moc nefungovalo, bylo mi jasné, že pokud by chtěli tvůrci nějakou postavu odstranit, neprovedli by to zrovna utopením. Zajímavá ovšem byla poslední scéna, zdánlivě nám seriál opět prodloužila s Mandalorianem, potažmo tedy teoreticky i se sequelovou trilogií. No a jakožto velkému fanouškovi Star Wars mi zničení Kamino rvalo srdce. Plusové body opět za dech beroucí animaci a za vynikající hudbu, ty hodnocení opět vytáhly o něco výš. 7.5, možná slabších 8/10. Těším se na druhou sérii. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako finále to bylo rozhodně slabé, jako díl pro budoucí díly ale potřebný. Mířičovi jsme se dostali opět trochu více pod kůži a tak nějak to vyčistilo vzduch mezi celou partou a ním. Utíká z města jsem si užil, hlavně tu animaci. Nicméně asi musím dát všem za pravdu, že šlo o takovou dodatkovou epizodu a v podstatě nástavbu nad minulý díl, který by posloužil jako finále první řady dostatečně. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady. Finální díl tohohle velmi rozporuplného seriálu. A upřímně, oproti předchozímu dílu jsem poněkud zklamán. Epizoda má hodně prostou zápletku, která je víceméně o ničem. A ten konec? Takový neslaný nemastný a finální scéna jen otevírá k další sérii, která se opět bude řídit podle klasického dyzny vzorce: vyždímat z toho co nejvíc, v podobě zhruba 15-20 epizod, které se budou táhnout tři měsíce, přičemž první epizoda bude samozřejmě absolutně skvělá, aby přilákali co nejvíc diváků, následně tam nasázíme asi 10 výplňových epizod, které přinesou další sledovanost, zato postupně zatlučou hřebíčky do rakve tomuto klenotu, abyste to pak celé uzavřeli posledníma dvěma straaašně dojemnýma epizodama. A voila máte typický Dyzny Star Wars seriál. Někteří většinou přehlédnou prostředek, který je v mnoha případech čistý, výplňový trus a nahlížejí jen na ten konec. Já tento seriál beru jako celek a je to pro mě, bohužel, jen bolestivý průměr. Kéž by to bylo i trochu o kvalitě a ne jen o kvantitě. Už aby ty SW projekty odehrávající se v čase Skywalker ságy byly někde v háji. Přestává mě bavit, jak se Dyzny snaží vyždímat poslední trošku nostalgie. Zcela upřímně bych raději objevoval další zákoutí tohoto vesmíru. Well, můžu jen doufat, že se toho dočkám i ve filmové podobě a ne jen v knižní. ()

Reklama

Reklama