Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


V úzkých (S01E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Cesta Várky pro zásoby se zvrtne. (Disney+)

Recenze (11)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Posádke dôjdu zásoby a tak sú nútený zastaviť sa na najbližšej planéte na doplnenie. Je po nich vyhlásené pátranie a tak na seba nenechá dlho čakať ani návšteva krásnej lovkyne odmien Fennek. Prevedenie: Omega padá z jedného prúseru do druhého až je to už otravné. Zápletka dielu je triviálna ale na druhú stranu sa stále niečo deje a do deju vstupuje nová postava už známa z Boba Feta alebo Manadaloriana. 66% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavným motívom postáv je zháňanie zásob. Nič vzletné a monumentálne, ale úplne triviálna vec potrebná na prežitie. Zároveň táto "obyčajnosť" prináša nálož akcie, ktorá ma naozaj bavila. Celkovo spokojnosť. 80% Disney plus ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda jako taková nebyla ničím převratná, měla jednoduchou zápletku, kterou už jsme ve Star Wars viděli nespočetněkrát - hlavní hrdinové musí nutně přistát, někdo je prozradí, strhne se mela, jen tak tak utečou. Vlastně by to skoro bylo na 3*, nebýt dvou zásadních faktorů. Zaprvé jsme se dočkali Fennec Shand, kterou si zopakovala Ming-Na Wen. Ta se v Mandalorianovi předvedla spíše jako antihrdinka, zatímco tady je nám představena jako záporná postava. A jako lovkyně odměn je opravdu děsivá - Wreckerovi jen tak někdo K.O. nedá. Těším se na její další vývoj, a potichu budu doufat, že v seriálu uvidíme i Bobu Fetta. No a zadruhé - epizoda prostě vypadala nádherně. Plynulé animace a pohyby, příjemná paleta barev, kamerové záběry skoro jako z živého filmu. Konečně jsme také na vlastní oči viděli Pantoru, a vlastně odpovídá mým představám, které jsem si o ní vytvořil během sledování The Clone Wars. Líbilo se mi také, že pro davové scény vytvořili ohromné množství modelů postav (i když některé pochopitelně recyklovali z TCW), z předchozích seriálů jsem byl zvyklí, že jsou na každé planetě tak 3-4 druhy tvorů a vidíme je pořád dokola a všude. Tady si s tím dali větší práci a působí to přirozeněji. Celkově slabší epizoda, ale pořád velice dobrá. 70% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který doceníme až v budoucnu. Chtěli nám představit Fennec, to udělali. Příběhově to sice opět za to nestálo, ale jakákoliv omáčka okolo byla fajn. Překvapilo mě, že Fennec dokázala Vadnou Várku poměrně lehce zklikvidovat a při tom ještě zabíjela i jiné civilisty či policii. Předvedli ji ve velkém. ()

aristoteles 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ideálně bych tento díl shrnul větou "3,6. Not great not terrible." Vlastně more terrible than great. Tahle epizoda je podle mě oproti té předchozí o něco slabší. Doufal jsem spíš v dospělejší příběh, než zápletky typu - dětská postava se ztratí, tím vzniknou problémy a zbytek skupiny se vydá onu postavu hledat. Doufám že příští díl bude lepší. ()

Reklama

Reklama