Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Shledání (S01E08)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka je obklíčena v nebezpečném prostředí. (Disney+)

Recenze (14)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh:  Várka sa nechcene stretáva s Trefom, ktorý sa ich snaží zabiť na základe ich dezertovania. Aby toho nebolo málo nájomný lovec Bane dostane Omegu... Prevedenie: Vcelku dobrá časť kde sa opäť skrížili cesty našim starým známym. Do príbehu aj keď asi iba na moment vstúpil nájomný lovec Cad Bane, ktorý oživil inak dosť triviálny príbeh aspoň malým zvratom inak sa ale jedná o dosť dobré pozeranie. 81% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodl jsem se, že k tomuhle dílu nebudu nic extra psát. Snad jen to, fanoušci, nenechte se zvyklat debilama, co tu neustále pláčou a kritizují. Díl za dílem píšou buď ty samé, nebo větší negativní hovna, ale stále na to budou čumět. Tak kurva, když se vám to nelíbí, tak na to nečumte a nepište sem ty vaše sračky. Nepochopím, když se mi něco nelíbí, tak na to do prdele nečumím. To je jako kdybych čuměl na každý debilní díl Ulice a pořád sem psal, jaká to byla sračka. Prostě a jednoduše, nečumím na to. Ale neee tady je typický příklad čecháčství. Pořád budou mlejt blbosti a hovna, jen proto, aby ukázali jak jsou chytří a filmoví znalci a odborníci. Banda ubohých debílků. Amen. ()

Reklama

Filans 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z největších překvapení za tento seriál!!! Celý díl se vás snaží navnadit na přestřelku a přitom během dílu se objeví na chvilku rozhovor na Kaminu a to výustí na konci dílu k největšímu překvapení a nečekanému závěru. Tento zvrat bych přirovnal, když Darth Vader řekl Lukovi, že jeho otec. Nikdo to nečekal ve filmu a nikdo by to nečekal v seriálu. Za mně 10/10 zvratů v ději. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Rovnou k věci. Až do posledních minut jsem to viděl na takových 80% (což je samozřejmě stále výborné). Skvělá animace, hudba, chemie, humor i napětí, akce, bla bla bla. Jen když to má být “reunion”, čekal bych něco víc. Doufal jsem ve více dialogů mezi Crosshairem a ostatními Bad Batchery, nějaké přemlouvání, že se budou více snažit ho probudit a vysvobodit. To se ovšem nekonalo, prohodili pár slov a pak se po sobě už jen stříleli, a ani přitom jsme nikoho (hlavně Crosshaira, na kterého jsme čekali celé týdny) neviděli dělat nic extra, prostě obyčejné střílení a rvaní. Pak ale přišel závěr epizody a MAMMA MIA! Cad Bane. Jen jsem slyšel jeho hlas a vykřikl jsem radostí a nadšením. Je to můj nejoblíbenější bounty hunter (dělí se o titul s Bobou), a vidět ho znovu na obrazovce, krásnějšího než kdy dřív (myslím díky této mistrovské animaci) potěšilo mé nerdovské srdíčko neuvěřitelným způsobem. Byl to stejný pocit, jako když se Boba Fett objevil v Mandalorianovi. Když už mluvím o Fettovi, použiju tento komentář jako ten přáníčkový lampion, který se pouští do vzduchu, a budu si přát, aby v Bad Batch došlo k onomu proslulému, nikdy nedokončenému souboji Cad Bane vs. Boba Fett. Přeji si to již dlouho, teď jsou ale šance vyšší než kdy dřív. To byla jen taková vsuvka, zpět k epizodě. Závěrečné okamžiky přebily veškeré zklamáni, které mi předchozí minuty přinesly. Při duelu jsem prožíval napětí, strach i nadšení, seděl jsem na kraji gauče, nehty v zubech a nervy na dranc. Ano, u animovaného seriálu. Šok z odhalení Cada smíchaný s dobře vybudovaným napětím zafungoval a udělal své. No a pak POV záběr z pohledu nemohoucího Huntera byl takovou lahodnou třešničkou na dortu. Byla z něj přesně cítit dezorientace a zmatečnost celé situace. Tedy jak říkám, z počátku takové neuspokojující, finále zápory bohatě přehlušilo. 90%, z čiré radosti dáv s klidným srdcem 5 hvězd. ()

Zajímavosti (3)

  • Záverečná „FPS“ scéna z pohledu Huntera pak přímo reflektuje zbraňový systém vizoru helmy, používaný klonovými komandy v Klonových válkách (od r. 2008) a přímo odkazuje na hru ze světa SW, a to „Star Wars: Republic Commando“. (Veskoslav)
  • Střelecký souboj mezi Hunterem (Lovčím) a Cad Banem je „pouze“ reanimace nedokončeného a nepoužitého souboje z Klonových válek (od r. 2008) a je takřka identický. (Veskoslav)
  • Pozorný divák si mohl všimnout dalšího propojení se hrou „Star Wars Republic Commando“. Když oddíl 99 utíká s Omegou vnitřním prostorem jedijského křižníku a následně se schová před hlídkou klonů, která je těsně mine, tak můžeme zaslechnout stejný „šum“ komunikace ,jaký využívali klonoví vojáci právě ve zmíněné hře. (Veskoslav)

Reklama

Reklama