Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 1 (2021) (série)


Společná řeč (S01E10)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka zažije ideologické prozření. (Disney+)

Recenze (9)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh:  Várka prechádza zmenou presvedčenia a vydajú sa na záchrannú misiu separatistického senátora. Omega zatiaľ v galaktických šachoch valcuje súperov a zarába kredity. Prevedenie: Časti, kde várka prichádza do interakcie s impériom si užívam a celá tá ich zmena postoja sa mi veľmi páči. Bolo by zaujímavé mať z tejto série aj filmové spracovanie. 92% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídny diel, ktorý priniesol dostatok akcie a zároveň nastolil aj otázku, kde sa v rámci politického smerovania galaxie Bad Batch nachádza. Znechutenie rebelmi ma fakt bavilo. 80% Disney plus ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další solidní díl. Akce bez Omegy, pouze “dospělí” Bad Batchers byla vítaná změna, a dobrý protiklad oproti minulému Omega-centrickému dílu. A akce byla výborná, slealth mise mám vždycky rád, hlavně ty, které se zvrtnou a hrdinové se musí prostřílet ven - a přesně to jsem tady dostal. Epizoda také dobře zobrazila, jakému dilematu skupina čelí - mají zůstat věrní principům Republiky, nebo se přizpůsobit nové době? Seriál to již dříve několikrát naznačoval, ale záchrana bývalého nepřítele byl zatím jejich největší morální problém. Jinak už klasicky - animace, akce i hudba vynikající, už jsme si v Bad Batch zvykli. 85%. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, už jsem si říkal, kdy se kur de zbaví toho zatracenýho dluhu aby pořád nemuseli účinkovat ve výplňových dílech a víte kdo to nakonec udělal? Omega s šachama to všechno zachránila. Nikdy jsem neměl rád Omegu víc. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně - akce jen s vojáky, zajímavé dilema při osvobozování ex-separatisty a Omega projednou byla opravdu užitečná aniž by zničila epizodu! Podobný by měly být všechny díly (minimálně v tom, že dospělý příčetný vojáci nebudou tu malou holku, která furt vyvolává potíže brát s sebou - aspoň na podobný super akční mise -> snad jich bude víc a nebude v nich hlavní Omega). ()

Reklama

Reklama