Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (19)

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak, Bad Batch S2 je ZATÍM lepší než The Mandalorian S3. Jestli se v Mandovi už nezačne něco pořádně dít, což doufám, že začne, tak si Bad Batch udrží vyšší pozici, a to mě překvapuje. 2. série až na pár slabších fillerů byla nadupaná jízda, kráčející ve šlépějích Clone Wars! Skvělej příběh se sympatickou Bad Batch je prostě pecka, k tomu napětí a akce dělají 2. sérii lepší než tu první a tahle série skvěle rozšiřuje lore kolem klonování, což je taky plus. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do prdele ten Filoni mě už sere. U minulé série jsem ty fillery ještě tak nějak překousnul ale tady už mě to fakt vytáčelo. Skoro polovina epizod v podstatě neposouvá nikam příběh, ani nerozvíjí hlavní postavy a jenom dvě epizody z nich jsou aspoň něčím zajímavé. Kdybysme místo toho například místo těch 16 epizod, dostali pouze deset, tak by se tohle dalo považovat za dokonalou sérii. U toho zbytku totiž funguje všechno. Setup na potencionální klonové povstání, Crosshairovo uvědomění nebo třeba záhady s klonováním a Palpatinův plán. Achjo 7/10 ()

Reklama

Juraxin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10 Užasne pokračovanie, ktoré je určitých veciach podľa mňa ešte lepšie. Príbeh nám zobrazuje úžasné ester eggy, odkazy, kvalitnú akciu, temnejší ton, sympatické postavy a dobrú hudbu. Okrem toho jednotlivé postavy tu dostavajú väčší priestor a celkovo ich puto funguje silnejšie. Hlavnou postavou, ktorá sa dočkala špičkového charakterového vývoju je Crosshair ,cela jeho vývojová archa je to najlepšie čo samotný seriál môže ponúknuť. Príbehu tu samotný autor zobrazuje psychologickú stránku osamelého Crosshaira. Hlavný príbeh skupiny the bad bach je obohatený o niekoľko nových tém a epizód. Dave Filony vo tvorbe seriálu zvolil zlatu strednú cestu, kde okrem úžasných dospelých epizód zvolil aj detské epizódy, ktoré sa tykali omegy. A povedal by som že toto sú najhoršie epizódy v samotnom seriáli. Ale napriek par dielom každý s dielov má niečo do seba, rozširuje toto užasne univarse, poskytuje nám množstvo dobrodružstiev, každodenných dní skupiny, politických stretnutí a zvratov. Finále je veľmi rýchle, podarené, úderne a v celku pôsobí dobre . A v celku z toho vzniká skvelý príbeh, ktorý sa odohráva na nepreskúmanom území po udalostiach epizódy III, kde sa rieši situácia okolo klonových vojakov, ktorý stratil svoje miesto v galaxii. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série je za námi a nesla se tam nějak v ambientním duchu, kdy tu máme záběr několik různých částí. Zaprvé tu máme žoldnéřské každodenní dny hlavní skupiny, pak tu jsou určité politické zápletky, dále pak sem tam nějaké to překvapení v podobě zajímavých setkání nebo rebelskou činnost a pak také psychologickou stránku osamělého Crosshaira ("Střelce"). Každý z dílů má něco do sebe a rozšiřuje povědomí o tomto univerzu, kdy tu máme spoustu dobrodružství, akce a také zvratů. Drží si to tak nějak svou kvalitu a rozhodně se budu těšit na další sérii. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako další SW projekty posledních let, tak i druhá řada Vadné várky trpí na to, že vlastně nemá na to, aby utáhla celý děj a je jen výplní a náplastí různých období a také chyb tvůrců z předchozích děl, a tak se tu zalepuje co se dá, aby vše dávalo smysl. Aby se náhodou nezapomnělo, že jsme u Disney, tak minimálně půlka epizod musí vypadat tak, že jsou určeny pro věkovou kategorii tak 0-6 let...Na druhé straně to pak vyvažují epizody, kdy se jde opravdu do plných a opět se ukazuje, že i animák dokáže u diváka vzbudit pořádné emoce. ()

Zajímavosti (28)

  • Tato epizoda je odkazem na vadný klon CT-99, se kterým jsme se setkali v seriálu Star Wars: Klonové války (od r. 2008). CT-99 byl defektní klon, který se stal symbolem obrany klonovacího zařízení na Kaminu. CT-99 byl jakýsi mentor klonové jednotky Domino Squad, ze které je posledním přeživším právě Echo. (Aporol)
  • V epizodě se objevuje Zillo Beast. které jsme poprvé mohli vidět v seriálu Klonové Války. Kůže Zillo Beast je jedním z mála materiálů, kterým nedokáže proniknout světelný meč. (Aporol)

Reklama

Reklama