Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 2 (2023) (série)


Rychleji (S02E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým vstoupí do pestrého a nebezpečného světa závodů. (Disney+)

Recenze (5)

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je bohužel dost nekonzistentní jak kvalitou, tak tónem. Zvlášť po poslední výborný epizodě je to ještě o to větší kontrast. Schematická, odvozená, nepříliš zajímavá a víceméně nikam nevedoucí blbina. Podobnou nevyvážeností ale trpěla i první série a ostatně i Klonový války, takže jsem s tim celkem v míru a přístě snad bude líp. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé intenzivní a fantastické epizodě opět takové odlehčení, jak už to v tomto seriálu bývá. Oceňuji ale změnu, obvykle to odlehčení přijde v podobě mise, kde musí banda něco někomu ukrást a nějak se to zvrtne. Tentokrát je však situace jiná a my se podíváme na speederové závody podobné těm ve Skryté hrozbě, a místo kradení sledujeme přehlídku rychlosti a strategie. A jsem moc rád, že prostor dostal Tech, on a Echo byli v první sérii upozaděni, a tak jsem velice uvítal, když dnes převzal otěže. Pozoruhodné je, že jakýmsi pomyslným tématem této série se zdá být rozdělování týmu - v první dvoj epizodě se rozdělili na dvě skupiny, a nyní také, s tím že půlku postav jsme ani neviděli. Zajímá mě, jestli to bude opravdu nějaké důležité téma s většími následky, nebo to tak prostě scénáristům vyšlo. 7.5/10 ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky mě fascinovali takové sci-fi závody. A taky bavili. Už jen, když to lítá, tak se dá dělat hromada píčovin a je to 1 000 000x větší zábava. A tohle bych řekl, že byl závod na styl Motorballu z Ality. Dost dobrý. Jen mohla řídit Omega. Byl by to hezkej easter egg na malýho Anakina z prvního dílu a mělo by to úplně jinej feeling. Ale je fakt, že i Tech se musel nějak předvést, protože jsme to pořádně neviděli, krom jeho technickýho blábolení. Upřímě, mohlo to být v tomhle ohledu lepší. Pár přidanejch scén (zhruba +2-3 minuty) na procítění a bylo by to supr. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všimli jste si, že záporák je čestnější než věčně prolhaná Cid? Zatímco on prohraje, prohru uzná a hned vše zaplatí. Cid chtěla udělat habaďůru a použít na něj klony. Ne, teď vážně. Nedá se na to koukat. Filoni vykrádá nejen sám sebe, ale nastokrát George Lucase. Tohle nemá nic společného s fan-servicem. Jen další filler epizoda neodhalující nic nového a příběh nikam neposouvá. Ze čtyř epizod byla jediná koukatelná. Zbytek ani neměl vzniknout. ()

Zajímavosti (3)

  • V kantýně od Cid můžeme najít herní automat s názvem „Lucky shoot“ („Šťastná střela“) s logem helmy klonového vojáka fáze 2. (Veskoslav)
  • Nerfí nugety je pokrm vyrobený z masa nerfů. Nejčastěji se podává s pohankovými corellianskými nudlemi. Nerf je pak zvíře podobné skotské náhorní krávě. Až na to, že má čtyři rohy. Poprvé bylo toto zvíře zmíněno ve filmu Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980), kdy princezna Leia (Carrie Fisher) řve na Hana (Harrison Ford) na planetě Hoth a nazve ho „ošuntělým pastevcem nerfů“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama