Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 2 (2023) (série)


Rychleji (S02E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým vstoupí do pestrého a nebezpečného světa závodů. (Disney+)

Recenze (5)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky mě fascinovali takové sci-fi závody. A taky bavili. Už jen, když to lítá, tak se dá dělat hromada píčovin a je to 1 000 000x větší zábava. A tohle bych řekl, že byl závod na styl Motorballu z Ality. Dost dobrý. Jen mohla řídit Omega. Byl by to hezkej easter egg na malýho Anakina z prvního dílu a mělo by to úplně jinej feeling. Ale je fakt, že i Tech se musel nějak předvést, protože jsme to pořádně neviděli, krom jeho technickýho blábolení. Upřímě, mohlo to být v tomhle ohledu lepší. Pár přidanejch scén (zhruba +2-3 minuty) na procítění a bylo by to supr. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všimli jste si, že záporák je čestnější než věčně prolhaná Cid? Zatímco on prohraje, prohru uzná a hned vše zaplatí. Cid chtěla udělat habaďůru a použít na něj klony. Ne, teď vážně. Nedá se na to koukat. Filoni vykrádá nejen sám sebe, ale nastokrát George Lucase. Tohle nemá nic společného s fan-servicem. Jen další filler epizoda neodhalující nic nového a příběh nikam neposouvá. Ze čtyř epizod byla jediná koukatelná. Zbytek ani neměl vzniknout. ()

Reklama

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je bohužel dost nekonzistentní jak kvalitou, tak tónem. Zvlášť po poslední výborný epizodě je to ještě o to větší kontrast. Schematická, odvozená, nepříliš zajímavá a víceméně nikam nevedoucí blbina. Podobnou nevyvážeností ale trpěla i první série a ostatně i Klonový války, takže jsem s tim celkem v míru a přístě snad bude líp. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé intenzivní a fantastické epizodě opět takové odlehčení, jak už to v tomto seriálu bývá. Oceňuji ale změnu, obvykle to odlehčení přijde v podobě mise, kde musí banda něco někomu ukrást a nějak se to zvrtne. Tentokrát je však situace jiná a my se podíváme na speederové závody podobné těm ve Skryté hrozbě, a místo kradení sledujeme přehlídku rychlosti a strategie. A jsem moc rád, že prostor dostal Tech, on a Echo byli v první sérii upozaděni, a tak jsem velice uvítal, když dnes převzal otěže. Pozoruhodné je, že jakýmsi pomyslným tématem této série se zdá být rozdělování týmu - v první dvoj epizodě se rozdělili na dvě skupiny, a nyní také, s tím že půlku postav jsme ani neviděli. Zajímá mě, jestli to bude opravdu nějaké důležité téma s většími následky, nebo to tak prostě scénáristům vyšlo. 7.5/10 ()

Zajímavosti (3)

  • V kantýně od Cid můžeme najít herní automat s názvem „Lucky shoot“ („Šťastná střela“) s logem helmy klonového vojáka fáze 2. (Veskoslav)
  • Nerfí nugety je pokrm vyrobený z masa nerfů. Nejčastěji se podává s pohankovými corellianskými nudlemi. Nerf je pak zvíře podobné skotské náhorní krávě. Až na to, že má čtyři rohy. Poprvé bylo toto zvíře zmíněno ve filmu Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980), kdy princezna Leia (Carrie Fisher) řve na Hana (Harrison Ford) na planetě Hoth a nazve ho „ošuntělým pastevcem nerfů“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama