Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 2 (2023) (série)


Kmen (S02E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vadná várka pomáhá novému příteli najít domov. (Disney+)

Recenze (4)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, na první pohled by to mohlo po těch dvou zcela zbytečných epizodách vypadat, že došlo ke zlepšení. Ale ve skutečnosti je to další z mnoha bitviček, jakých jsme viděli v CW nepočítaně. Opět nás nikam neposouvá, nepřichází s ničím novým...nebuduje. Jen proto, že to vypadá dobře a objeví se Wookiee, není důvod k jásání. Ale mnohým to evidentně stačí...nechali se opít rohlíkem. Vadná várka měla být o něčem jiném, mělo se pracovat s původem Omegy, rozvíjet roli klonů, kteří rozkaz 666 neuposlechli...zatím to za první řadou pěkně pokulhává. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti několika slabším dílům je tento úplný masterpiece. Jenže odpočítejte si fan-servise a celkem povedeného Gungiho a co vám vlastně zbude? Vadná Várka jen krouží po okraji hrnce a mám strach, že to jiné ani nebude. Spíš bude záležet na tom, jaké postavy na své cestě potká, neboť samotný tým nedokáže vygenerovat nic. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Yeeees! Trailer jsem neviděl a jsem za to rád. Dostal jsem hezký překvapení s Gungim. Hezky si ho pamatuju ještě z dílů, kdy si hledal krystal Kaiburr pro světelný meč a následně si ho vyráběl s ostatními ratolestmi, za kontroly Huyanga a pod dohledem Ahsoky, jakožto jejich ochránkyně. Nečekal jsem, že by přežilo nějak moc mladých jediů, ale stalo se. ()

Reklama

Reklama